Hoe Stuurprogramma's Op Uw Computer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma's Op Uw Computer Te Installeren
Hoe Stuurprogramma's Op Uw Computer Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma's Op Uw Computer Te Installeren

Video: How To Setup Logitech G920 Racing Steering Wheel On A PC 2022, December
Anonim

Nadat het besturingssysteem is geïnstalleerd, moet u alle stuurprogramma's installeren - hulpprogramma's die verantwoordelijk zijn voor het correct functioneren van alle apparaten op uw computer.

Hoe stuurprogramma's op uw computer te installeren
Hoe stuurprogramma's op uw computer te installeren

instructies:

Stap 1

Drivers kunnen grofweg worden onderverdeeld in drivers die onmisbaar zijn in het dagelijkse werk en drivers waarvan de installatie kan worden uitgesteld. De eerste omvatten de stuurprogramma's voor de videoadapter, geluidskaart, evenals de netwerkkaart en het draadloze netwerk als u internet gebruikt. De tweede groep omvat drivers voor een kaartlezer, extra laptopsleutels, etc.

Stap 2

Een stuurprogramma kan een installatiebestand zijn of een gespecialiseerd bestand dat alleen door een systeemhulpprogramma kan worden geopend. Als het stuurprogramma de vorm heeft van een installatiebestand, hoeft u het alleen maar uit te voeren door erop te dubbelklikken. Als, wanneer u erop klikt, een venster verschijnt waarin u wordt aangeboden om zelfstandig het programma te selecteren waarmee u dit bestand moet openen, dan moet u de andere kant op.

Stap 3

Ga naar het "Configuratiescherm" door op de knop "Start" te klikken. Selecteer in het "Configuratiescherm" de sectie "Prestaties en onderhoud" en klik op het item "Systeem". Klik op het tabblad Hardware op de knop Apparaatbeheer. Er wordt een venster geopend met alle onderdelen van uw computer. Een geel vraagteken geeft alle apparaten weer waarvoor geen stuurprogramma's zijn geïnstalleerd.

Stap 4

Nu moet u met de rechtermuisknop op elk geel pictogram klikken, "Stuurprogramma bijwerken" selecteren en vervolgens de aanwijzingen van de wizard Hardware-update volgen. Tijdens het installeren van stuurprogramma's moet u de map opgeven waarin de stuurprogramma's zich bevinden. Dit kan een lokale map op uw computer zijn of een cd. De installatiewizard vindt de benodigde driver in deze map en installeert deze op uw computer. Selecteer voor elk type apparaat de map waarin het bijbehorende stuurprogramma zich bevindt.

Populair per onderwerp