Hoe Een Bluetooth-stuurprogramma Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bluetooth-stuurprogramma Te Installeren
Hoe Een Bluetooth-stuurprogramma Te Installeren

Video: Hoe Een Bluetooth-stuurprogramma Te Installeren

Video: Hoe Een Bluetooth-stuurprogramma Te Installeren
Video: How to Download u0026 Install All Intel Bluetooth Driver for Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Op mobiele apparaten worden vaak Bluetooth-modules gebruikt om informatie over te dragen. Vergelijkbare apparaten kunnen worden geïnstalleerd in laptops, tabletcomputers en andere vergelijkbare apparaten.

Hoe een Bluetooth-stuurprogramma te installeren
Hoe een Bluetooth-stuurprogramma te installeren

Het is nodig

Toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Als u een externe Bluetooth-module instelt, is de eerste stap het installeren van de stuurprogramma's voor dat apparaat. Sluit de adapter aan op een USB-poort van je laptop of desktopcomputer. Wacht tot de nieuwe hardware is geïnitialiseerd.

Stap 2

Plaats de installatieschijf die bij de Bluetooth-module is geleverd in het pc-station. Open de map met de bestanden op deze schijf via het menu "Mijn Computer". Zoek toepassingsbestanden met de naam Setup of Autorun. Voer een van deze bestanden uit.

Stap 3

Volg het stapsgewijze menu van het actieve programma om de vereiste bestanden te installeren. Start uw computer opnieuw op nadat u deze procedure hebt voltooid.

Stap 4

Helaas worden sommige Bluetooth-adapters gedistribueerd zonder installatieschijf. Als u met een dergelijke situatie wordt geconfronteerd, zoek dan zelf de benodigde stuurprogramma's. Open de website van het bedrijf dat dit apparaat heeft ontwikkeld.

Stap 5

Vind bestandskits en software die geschikt zijn voor het instellen van uw Bluetooth-module. Zorg ervoor dat u de compatibiliteit van de toepassingen met het actieve besturingssysteem controleert.

Stap 6

Installeer het gedownloade programma. Start je computer opnieuw op. Om de functionaliteit van de Bluetooth-module te testen, probeert u uw pc te synchroniseren met uw mobiele apparaat. Houd er rekening mee dat er soms een programma nodig is dat het telefoonmodel detecteert om een volwaardige verbinding tot stand te brengen.

Stap 7

Stuurprogramma's voor Bluetooth-adapters die op mobiele computers zijn geïnstalleerd, zijn te vinden op de websites van deze notebookontwikkelaars. Meestal worden deze stuurprogramma's gedistribueerd als een set bestanden gecombineerd in een archief. Download het archief.

Stap 8

Open het menu Apparaatbeheer en vouw de categorie Netwerkadapters uit. Markeer de Bluetooth-module met de rechtermuisknop. Ga naar Stuurprogramma's bijwerken. Nadat u de handmatige modus voor het installeren van bestanden hebt gestart, selecteert u het archief dat van de site is gedownload. Start uw pc opnieuw op nadat het hulpprogramma is voltooid.

Aanbevolen: