Hoe De Asus Wl-520gc-router Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Asus Wl-520gc-router Te Installeren
Hoe De Asus Wl-520gc-router Te Installeren

Video: Hoe De Asus Wl-520gc-router Te Installeren

Video: Как настроить роутер ASUS WL-520gC 2022, December
Anonim

Routers of routers worden gebruikt om hun eigen lokale netwerken te creëren. Als laptops worden aangesloten op het toekomstige netwerk, is het raadzaam om wifi-routers te kiezen.

Hoe de Asus wl-520gc-router te installeren
Hoe de Asus wl-520gc-router te installeren

Het is nodig

netwerkkabels

instructies:

Stap 1

Om de juiste wifi-router te kiezen, moet u de parameters van de draadloze adapters van laptops bestuderen. U moet ook rekening houden met het type verbinding met de server van de provider (DSL of LAN).

Stap 2

Vind informatie over de instellingen voor netwerkadapters in notebooks. Het staat in de handleiding van de laptop en op de website van de fabrikant van deze apparatuur. Koop een geschikte wifi-router. In jouw geval is dit de Asus wl-520.

Stap 3

Installeer de wifi-router op een toegankelijke plaats. Sluit hem aan op het lichtnet. Sluit de internetkabel aan op de WAN-poort van het apparaat. Sluit op zijn beurt elke laptop of vaste computer aan op het LAN-kanaal.

Stap 4

Start een browser op de apparatuur die op de router is aangesloten. Voer in de adresbalk i

Stap 5

Met de software van deze wifi-router stel je snel je internetverbinding in. Nadat u de webgebaseerde interface van het apparaat hebt geopend, klikt u op de knop OK om naar het snelle installatiemenu te gaan.

Stap 6

Volg de stapsgewijze instructies om de vereiste waarden voor alle parameters in te stellen. Welke waarden je precies moet instellen, kijk op het officiële forum van je provider.

Stap 7

Stop wanneer het menu Draadloze interface configureren verschijnt. De opties in dit menu moeten worden ingesteld om overeen te komen met de specificaties van de netwerkadapters op uw notebookcomputers. Voer de naam (SSID) van het toekomstige draadloze netwerk in. Selecteer het type beveiliging uit de aangeboden opties. Als uw laptopadapters met WPA of WPA2-PSK werken, selecteert u dit type.

Stap 8

Stel een sterk wachtwoord in om toegang te krijgen tot het draadloze toegangspunt. Start uw router opnieuw op. Klik hiervoor op de knop Opslaan en afsluiten in het hoofdinstellingenmenu.

Stap 9

Verbind uw laptops en communicators met het draadloze netwerk. Sluit desktopcomputers aan op de LAN-poorten van de router.

Populair per onderwerp