Pictogrammen Terugbrengen Naar Het Bureaublad

Inhoudsopgave:

Pictogrammen Terugbrengen Naar Het Bureaublad
Pictogrammen Terugbrengen Naar Het Bureaublad

Video: Pictogrammen Terugbrengen Naar Het Bureaublad

Video: Mac OS X: pictogrammen op het Dock vergroten (Mavericks) 2022, November
Anonim

Als de gebruiker zijn computer aanzet en ziet dat de pictogrammen op het bureaublad verdwenen zijn, hoeft hij zich geen zorgen te maken. Dit probleem is vrij snel en probleemloos opgelost.

Pictogrammen terugbrengen naar het bureaublad
Pictogrammen terugbrengen naar het bureaublad

Heel vaak kunnen gebruikers van pc's met één onaangenaam probleem worden geconfronteerd: bureaubladpictogrammen verdwijnen. Waar dit probleem vandaan komt is onbekend, maar in theorie kunnen we iets zeggen over malware. Meestal is dit fenomeen te vinden bij het werken met besturingssystemen van de Windows-familie, namelijk Windows 7 en Windows Vista. Gelukkig hoeft u zich geen zorgen te maken dat alle informatie die op het bureaublad is opgeslagen, is verwijderd, omdat deze eenvoudigweg niet zichtbaar is.

Eerste optie

Er zijn verschillende oplossingen voor dit probleem. Als pictogrammen op het bureaublad bijvoorbeeld zijn verdwenen, is hun weergave hoogstwaarschijnlijk uitgeschakeld. Om alles op zijn plaats terug te brengen, moet u met de rechtermuisknop op een leeg gebied van het bureaublad klikken. Er verschijnt een contextmenu, waar u het item "Pictogrammen schikken" moet selecteren en "Bureaubladpictogrammen weergeven" moet aanvinken. Het is vermeldenswaard dat als er al een vinkje voor dit item staat, het probleem ergens anders ligt en u niets hoeft in te drukken.

Tweede optie

De tweede manier om dit probleem op te lossen, is door een speciaal proces te starten. De gebruiker start de computer en ziet dat er niets op het bureaublad staat of het laadt niet. De eerste stap is om de "Taakbeheer" te starten. Om dit te doen, drukt u op de toetscombinatie Ctrl + alt = "Image" + Delete en drukt u op de knop "Start Taakbeheer" in het menu dat verschijnt. Ga in het venster dat verschijnt naar het tabblad "Toepassingen" en klik op "Nieuwe taak". Voer in het veld "Een nieuwe taak maken" en in het item "Openen" de naam in van het proces dat u wilt starten en voer de opdracht explorer.exe in om snelkoppelingen en mappen weer te geven. Het is vermeldenswaard dat soms een fout van het formulier - "Het bestand explorer.exe is niet gevonden" kan verschijnen. In dit geval moet u Systeemherstel starten en terugkeren naar deze procedure.

Om de toepassing Systeemherstel te starten, moet u ook een nieuwe taak maken vanuit Taakbeheer. De procedure verschilt niet van de vorige, alleen wordt, in tegenstelling tot explorer.exe,% SystemRoot% \ system32 \ restore \ rstrui.exe geïntroduceerd. Na bevestiging wordt een speciale applicatie geopend. Hier moet je de instructies volgen totdat de lijst met dagen verschijnt ("Checkpoint"). Hier moet je degene kiezen toen de labels op hun plaats zaten. Na het voltooien van de herstelprocedure moet de computer opnieuw worden opgestart.

Populair per onderwerp