Hoe Activatie Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Activatie Te Verwijderen
Hoe Activatie Te Verwijderen

Video: Hoe Activatie Te Verwijderen

Video: Hoe het activeringsvergrendelingsscherm van ELK apparaat / iOS te verwijderen 14 2022, December
Anonim

Tijdens de installatie van Windows XP op uw computer wordt u om een ​​productsleutel gevraagd om uw exemplaar van het systeem te activeren. Als u het tijdens het hoofdinstallatieproces weigert, zal het systeem u later, terwijl u op de computer werkt, u regelmatig informeren over de noodzaak van het activeringsproces. Om vervelende pop-upvensters te verwijderen, moet u het systeemregister bewerken en de waarschuwingsfunctie deactiveren.

Hoe activatie te verwijderen
Hoe activatie te verwijderen

Het is nodig

Een computer waarop het besturingssysteem Windows XP is geïnstalleerd

instructies:

Stap 1

Start Windows op in de veilige modus. Om dit te doen, start u uw computer opnieuw op als deze al actief is. Druk meerdere keren op F8 tijdens het herstartproces. Selecteer in het menu Geavanceerde opstartopties van Windows de optie Veilige modus. Log in op het systeem als beheerder. Er verschijnt een bericht dat Windows in de veilige modus wordt uitgevoerd. Ga akkoord met het systeem door op "OK" te klikken (anders start het systeemherstelprogramma).

Stap 2

Klik op "Start", typ in de opdrachtregel "regedit", klik op "OK".

Stap 3

Ga naar HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ WPAEvents. Dubbelklik op de registervermelding OOBETimer. Vervang de geopende rij cijfers en letters door "FF D5 71 D6 8B 6A 8D 6F D5 33 93 FD", klik op "OK".

Stap 4

Klik met de rechtermuisknop op de map "WPAEvents" en selecteer "Machtigingen". Weiger volledige systeemtoegang door het vakje in de rechterbovenhoek aan te vinken en klik op "OK".

Stap 5

Om dit te controleren, kunt u naar de activeringswizard gaan, waar wordt gezegd dat het Windows-systeem al is geactiveerd.

Populair per onderwerp