Synchronisatie Inschakelen

Inhoudsopgave:

Synchronisatie Inschakelen
Synchronisatie Inschakelen

Video: Synchronisatie Inschakelen

Video: Synchronisatie Inschakelen
Video: Account instellingen: Waar vind je de account- en synchronisatie instellingen op je smartphone? 2024, Mei
Anonim

Het inschakelen van de synchronisatiefunctie van gebruikersgegevens in verschillende toepassingen wordt op verschillende manieren uitgevoerd. Niettemin is een van de basisprincipes van deze procedure de mogelijkheid om de standaard systeemtools te gebruiken zonder dat er extra software nodig is.

Synchronisatie inschakelen
Synchronisatie inschakelen

instructies:

Stap 1

Om automatische synchronisatie van notitieboeken in OneNote, dat deel uitmaakt van de Microsoft Office-suite, in te schakelen, opent u het boek van uw keuze. Vouw het menu "Bestand" van het bovenste servicepaneel van het toepassingsvenster uit en selecteer het item "Synchronisatie". Gebruik de subopdracht Notebook Synchronisatiestatus en selecteer de regel Automatische synchronisatie bij wijzigingen in het dialoogvenster dat wordt geopend. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Synchroniseren" te klikken en wacht tot het proces is voltooid. Gebruik dan de opdracht "Sluiten". Houd er rekening mee dat de synchronisatiefunctie standaard al is ingeschakeld.

Stap 2

Schakel automatische synchronisatie van gebruikersgegevens in de Google Chrome-browser in. Om dit te doen, start u de browser en opent u het menu met toepassingsinstellingen door op de knop met het moersleutelsymbool in het bovenste servicepaneel van het programmavenster te klikken. Selecteer het item 'Aanmelden bij Chrome' en voer de vereiste gegevens in de daarvoor bestemde velden van het dialoogvenster dat wordt geopend in.

Stap 3

Selecteer in het volgende dialoogvenster voor het bevestigen van de synchronisatie-instellingen de gewenste actie: - "Synchronisatie van alle objecten"; - Synchronisatie van bepaalde objecten ". Bevestig uw keuze door op de bijbehorende knop te klikken.

Stap 4

Wanneer u afzonderlijke objecten synchroniseert, moet u de selectievakjes in de regels van het vervolgkeuzemenu toepassen: - Instellingen; - Toepassingen; - Omnibox-geschiedenis; - Thema's; - Gegevens automatisch aanvullen; - Wachtwoorden; - Bladwijzers; - Extensies en bevestig de aangebrachte wijzigingen opslaan door op OK te klikken.

Stap 5

Besteed aandacht aan de mogelijkheid om gesynchroniseerde informatie van de browser te versleutelen. Als u deze optie selecteert, wordt het wachtwoord van uw Google-account gebruikt.

Aanbevolen: