Hoe Vind Je Een Spel Voor Je Computer

Inhoudsopgave:

Hoe Vind Je Een Spel Voor Je Computer
Hoe Vind Je Een Spel Voor Je Computer

Video: Hoe Vind Je Een Spel Voor Je Computer

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Zo bouw je jouw eigen gaming pc 2023, Januari-
Anonim

Om het geïnstalleerde spel op de computer te vinden, hoeft de gebruiker niet alle secties en mappen op de pc te doorzoeken. Als je een specifieke map met het spel wilt vinden, moet je bepaalde acties uitvoeren.

Hoe een spel op een computer te vinden
Hoe een spel op een computer te vinden

Het is nodig

Een computer

instructies:

Stap 1

Zoek naar een game met behulp van een snelkoppeling naar een toepassing. Deze methode is de eenvoudigste van allemaal. Als je snelkoppelingen voor games in een specifieke map plaatst, moet je deze eerst openen. Als de snelkoppelingen van de geïnstalleerde games zich op het bureaublad bevinden, hoeft u niets te openen. Klik met de linkermuisknop op een leeg gebied van het bureaublad (of in de map met snelkoppelingen voor games) en beweeg de muiscursor over de snelkoppeling van het spel dat je nodig hebt. Wacht 1-3 seconden. Er verschijnt een inscriptie onder de pijl die de locatie van het spel aangeeft. Als de game bijvoorbeeld is geïnstalleerd op de "D"-schijf in de map "Games", verschijnt het volgende bericht: "Locatie: D: Games Gamenaam". In deze categorie vind je het spel op de computer.

Stap 2

Zoek naar een game via het contextmenu van de applicatiesnelkoppeling. Zoek de snelkoppeling voor de game die je op je computer hebt geïnstalleerd. Klik er met de rechtermuisknop op en open de eigenschappen ervan. Er verschijnt een venster met drie tabbladen: Algemeen, Snelkoppeling en Compatibiliteit. U moet overschakelen naar het tabblad "Snelkoppeling". Zoek in het geopende venster de regel "Object". Tegenover deze regel ziet u het adres waar het spel zich bevindt.

Stap 3

Zoek een spel via het menu Start. Als je tijdens de installatie van het spel de optie "Map maken in het startmenu" instelt, kun je het spel vinden via dit menu. Open "Start", zoek daarna het spel dat je nodig hebt en beweeg de muiscursor erover. Het contextmenu van het spel met bepaalde functies en eigenschappen wordt voor u beschikbaar.

Stap 4

Zoek naar een game via de pc-zoekinterface. Open het startmenu. Zoek het item "Zoeken" en ga ernaartoe. Schakel in het linkerdeelvenster over naar de modus "Bestanden en mappen". Vervolgens moet je de naam van het spel in het daarvoor bestemde veld invoeren en beginnen met zoeken. Als je weet op welke schijf het spel is geïnstalleerd, stel dan de letter in. Als je geen idee hebt van de locatie van het spel, verander dan geen parameters.

Populair per onderwerp