Hoe IL-2 Aanvalsvliegtuigen Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe IL-2 Aanvalsvliegtuigen Te Installeren
Hoe IL-2 Aanvalsvliegtuigen Te Installeren

Video: Hoe IL-2 Aanvalsvliegtuigen Te Installeren

Video: Battlestations Pacific US Campaign + Cheat Part.3 Sub.Russia 2022, December
Anonim

IL-2: Sturmovik is een computervluchtsimulator waarin je optreedt als piloot van een militair vliegtuig tijdens de Grote Patriottische Oorlog. IL-2 is een spel dat wereldwijde erkenning heeft gekregen voor zijn realisme en stagniteit. Bij de ontwikkeling werden echte veteranen en experts op het gebied van luchtgevechten betrokken voor overleg. IL-2 is een van de meest bekende binnenlandse projecten in het Westen. Als je je een piloot wilde voelen en een schijf voor jezelf kocht of van een vriend leende, zal het installeren van de game niet moeilijk zijn.

Hoe IL-2 aanvalsvliegtuigen te installeren
Hoe IL-2 aanvalsvliegtuigen te installeren

Het is nodig

  • - Schijf met het spel IL-2: Sturmovik.
  • - Internettoegang (voor online spelen en updates)

instructies:

Stap 1

Plaats de spelschijf "IL-2: Sturmovik" in uw schijf en wacht op automatisch laden. Na een paar seconden zie je het spelinstallatievenster. Plaats de muisaanwijzer op het item "Game installeren" en klik erop.

Stap 2

Nadat je de installatie hebt gestart, zal het installatieprogramma je begroeten, je vertellen over copyright en dat piraterij slecht is. Om door te gaan met de installatie, klikt u op de knop "Volgende", als u van gedachten verandert over de installatie, klikt u op "Annuleren".

Stap 3

Als je desondanks hebt besloten om door te gaan met de installatie, zal het volgende venster je vragen om een ​​map te selecteren om het spel te installeren. Standaard wordt de installatie uitgevoerd in de map "C:\Program Files\1C\IL2". De map Program Files is echter de systeemmap. Om conflicten met uw besturingssysteem te voorkomen, is het daarom beter om zoiets als dit pad te kiezen om "C: \ Games \ IL2.

Stap 4

Controleer of u tevreden bent met de geselecteerde map en klik op "Volgende". De installatie van het spel zal beginnen. In het midden van het scherm staat een schaal met percentages, waar je de voortgang van het uitpakken van bestanden kunt volgen. U kunt de installatie op elk moment afbreken door op de knop "Annuleren" te klikken. In dit geval moet u de bestanden die al zijn uitgepakt op uw harde schijf handmatig verwijderen.

Stap 5

De installatie duurt enkele minuten, afhankelijk van het vermogen van uw computer. Wanneer het is voltooid, ziet u het installatievenster, waar u de voltooiing van het uitpakken van bestanden kunt bevestigen door op de knop "Voltooien" te klikken. Daarna verschijnt het venster met spelinstellingen voor je. Kies de schermresolutie die bij je past, videokaart, controller en geluidsinstellingen. Daarna biedt de game je registratie in de online service GameSpy Arcade aan, evenals de installatie van het programma met dezelfde naam.

Populair per onderwerp