Hoe Games Worden Uitgewisseld Op Steam

Inhoudsopgave:

Hoe Games Worden Uitgewisseld Op Steam
Hoe Games Worden Uitgewisseld Op Steam

Video: Hoe Games Worden Uitgewisseld Op Steam

Video: Top AO Steam Games of All Time 2022, November
Anonim

Steam is een speciaal online platform waarmee gebruikers van pc's kunnen communiceren, games kunnen kopen en recentelijk kunnen ruilen.

Hoe games worden uitgewisseld op steam
Hoe games worden uitgewisseld op steam

Steam Online-service

Steam is een van de meest populaire online services voor gebruikers van pc's om games te kopen. De interface is tegelijkertijd heel eenvoudig en handig en hierdoor kun je vrij snel met het programma werken (nieuwe items vinden, games met kortingen, enz.). Het belangrijkste verschil tussen deze service en andere is dat er een sociale factor is, dat wil zeggen dat gebruikers met elkaar kunnen communiceren, vrienden kunnen toevoegen, games kunnen uitwisselen en samen kunnen spelen.

Hoe ruil ik games op Steam?

Game swap is een relatief nieuwe functie waarmee je het ene spel voor het andere kunt ruilen. Met deze functie kunt u uw eigen geld sparen en een ander spel spelen. Opgemerkt moet worden dat uitwisseling alleen mogelijk is tussen vrienden. Om onze plannen uit te voeren, moet u de Steam-client starten en inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord op uw account. Daarna moet je naar het tabblad "Vrienden" gaan en de persoon zoeken met wie je inhoud wilt uitwisselen.

Rechts van de naam van de vriend staat een kleine pijl waarop u moet klikken. Er wordt een extra menu geopend met een knop "ruil aanbieden". U kunt rechtstreeks vanuit de chat een uitwisseling maken en de procedure is precies hetzelfde. Als uw vriend het aanbod accepteert, wordt een bijbehorend venster geopend. Hier kan de gebruiker alle items, games en coupons bekijken die kunnen worden ingewisseld.

Nadat het te ruilen item is gevonden, moet het van de inventaris naar het ruilvenster worden gesleept. Als het verkeerde item is geselecteerd, hoeft u het alleen maar terug te slepen. Daarna moet je op de knop "Klaar om te ruilen" klikken en wachten tot je vriend het aanbod accepteert. U kunt gedetailleerde informatie over het artikel vinden om precies te begrijpen wat het is dat moet worden geruild. Om dit te doen, hoeft u alleen maar de cursor over het object te bewegen en alle informatie zal verschijnen. Als je helemaal zeker bent, moet je op de knop "Omwisselen" klikken. Het is de moeite waard eraan te denken dat het hierna onmogelijk is om de uitwisseling te onderbreken of te annuleren.

Alleen bepaalde items kunnen worden geruild op Steam, dit zijn geschenken en games van de Steam-service en items van bepaalde games (Team Fortress 2, Portal 2, Spiral Knights). Wellicht is het in de toekomst mogelijk om andere spellen van andere ontwikkelaars uit te wisselen. Opgemerkt moet worden dat er geen regionale beperkingen zijn op de overdracht van geschenken (als het spel als een geschenk wordt verzonden).

Populair per onderwerp