Waar In Windows 7 Bevindt Zich De Opstartmap

Inhoudsopgave:

Waar In Windows 7 Bevindt Zich De Opstartmap
Waar In Windows 7 Bevindt Zich De Opstartmap

Video: Waar In Windows 7 Bevindt Zich De Opstartmap

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: как запустить (EE2) empire earth 2 на windows 7 / windows 8 / windows 10 2023, Januari-
Anonim

Het besturingssysteem Windows 7 biedt veel hulpmiddelen voor het beheren van de opstartprocedure. Naast het bewerken van een map in het bestandssysteem van de computer, kunt u de registerinstellingen wijzigen of een gespecialiseerd opstartbeheerprogramma uitvoeren.

Waar in Windows 7 bevindt zich de opstartmap
Waar in Windows 7 bevindt zich de opstartmap

Opstartmap

Om naar de opstartmap te gaan, moet u het overeenkomstige gedeelte van het bestandssysteem van de computer gebruiken. Klik in Windows 7 op het menu "Start" - "Computer". Selecteer het gedeelte "Lokale schijf C:", van waaruit u naar ProgramData - Microsoft - Windows - Startmenu - Programma's - Opstarten gaat.

Als u de map ProgramData niet ziet wanneer u naar Local Drive C: gaat, moet u de kenmerken voor het weergeven van verborgen bestanden en mappen wijzigen. Klik in het bovenste deel van het venster "Verkenner" op het menu "Extra" - "Mapopties" nadat u op de Alt-toetsenbordknop hebt gedrukt om een ​​lijst met mogelijke bewerkingen weer te geven. U ziet een configuratievenster voor het weergeven van bestanden in mappen. Ga naar het tabblad "Weergave" en scrol omlaag met de schuifregelaar naar het gedeelte "Geavanceerde opties". Vink het vakje aan naast 'Verborgen bestanden en mappen weergeven' en klik vervolgens op 'OK' om de wijzigingen toe te passen.

Door naar uw opstartmap te gaan, kunt u uw toepassingen hosten die u wilt starten bij het opstarten van het systeem. Het is voldoende om de programmasnelkoppelingen naar deze map te kopiëren, die na het opnieuw opstarten moet worden gestart. Start uw computer opnieuw op om de wijzigingen toe te passen en controleer of de bestanden correct zijn geplaatst.

Msconfig

Msconfig is een standaard Windows-hulpprogramma waarmee u systeeminstellingen kunt beheren en opstartsecties kunt wijzigen. Ga naar Menu Start - Alle programma's - Accessoires en klik vervolgens op Uitvoeren. Typ msconfig en druk op Enter. Klik in het venster dat verschijnt op het tabblad "Opstarten". U ziet een lijst met toepassingen die met het systeem beginnen wanneer u uw computer aanzet. Om een ​​van de programma's uit te schakelen, schakelt u het onnodige item uit en klikt u vervolgens op "OK" om de wijzigingen op te slaan. Start uw computer opnieuw op om de bovenstaande actie door te voeren.

Naast Msconfig kunt u programma's gebruiken zoals CCleaner of AnVir Task Manager, die geavanceerde hulpmiddelen bieden voor het beheren van programma's die met het systeem worden geladen.

Het register bewerken

Om naar de Register-editor te gaan, voert u de opdracht regedit uit in het gedeelte Uitvoeren. Ga naar de HKEY_LOCAL_MACHINE - SOFTWARE - Microsoft - Windows - CurrentVersion - Run branch met behulp van de lijst aan de linkerkant van het venster. In het midden krijgt u een lijst te zien met programma's die samen met het systeem worden uitgevoerd. Markeer het onnodige item en verwijder het als u niet wilt dat het programma meer start bij het opstarten. Nadat u de wijzigingen hebt toegepast, start u opnieuw op.

Populair per onderwerp