Hoe Zich Te Ontdoen Van De Letters In Windows 7 Windows

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Ontdoen Van De Letters In Windows 7 Windows
Hoe Zich Te Ontdoen Van De Letters In Windows 7 Windows

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van De Letters In Windows 7 Windows

Video: Hoe Zich Te Ontdoen Van De Letters In Windows 7 Windows
Video: ПРЕКРАЩЕНИЕ ПОДДЕРЖКИ WINDOWS 7. ЧЕМ ВЫ РИСКУЕТЕ? 2024, April
Anonim

Na installatie van het besturingssysteem Windows Seven kan het bericht "Uw exemplaar van Windows is niet legitiem" op het scherm verschijnen. Dit betekent dat u de activering van het systeem niet hebt uitgevoerd. Zonder het systeem te activeren, kunt u het niet langer dan 30 dagen gebruiken en wordt de functionele component van het systeem aanzienlijk beperkt: het downloaden van kritieke updates, technische ondersteuning van de ontwikkelaar, enz.

Hoe zich te ontdoen van de letters in Windows 7 windows
Hoe zich te ontdoen van de letters in Windows 7 windows

Noodzakelijk

Besturingssysteem Windows Seven, mobiele telefoon, internetverbinding

instructies:

Stap 1

U hebt uw systeemsleutel nodig om de activering te voltooien. Deze sleutel vindt u op de doos van de installatieschijf, de behuizing van de systeemeenheid of de computer. Als het besturingssysteem via internet is gekocht, kijk dan eens op de officiële website van de ontwikkelaar. Neem contact op met de Microsoft-helpdesk als u problemen ondervindt bij het invoeren van de sleutel.

Stap 2

Wanneer het activeringsprogramma start, zoekt Windows Seven automatisch naar een internetverbinding. Zodra dit type verbinding tot stand is gebracht, meldt het programma een succesvolle verbinding. Klik op het menu Start, klik met de rechtermuisknop op Computer, selecteer Eigenschappen en vervolgens Windows activeren.

Stap 3

Selecteer de optie "Windows activeren via internet". Voer het beheerderswachtwoord in om het besturingssysteem namens de beheerder te activeren. Klik op de knop "Volgende" en volg alle instructies die in de systeemactiveringsvensters verschijnen.

Stap 4

Als er geen internetverbinding is, gebruik dan de activering per telefoon. Open het onderdeel Windows-activering en selecteer Andere activeringsmethoden weergeven. Geef vervolgens de Windows Seven-sleutel op, klik op Volgende. Klik op de knop "Gebruik het automatische telefoonsysteem". Selecteer de locatie die het dichtst bij uw nederzetting ligt en klik vervolgens op de knop "Volgende".

Stap 5

Kies een van de meegeleverde telefoons en het activeringssysteem van Windows Seven geeft gedetailleerde instructies voor verdere activering. Als u de activering niet kunt voltooien, wacht dan tot de operator antwoordt, hij zal u helpen bij het oplossen van uw probleem.

Aanbevolen: