Hoe Verborgen Pictogrammen Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Verborgen Pictogrammen Te Verwijderen
Hoe Verborgen Pictogrammen Te Verwijderen

Video: Hoe Verborgen Pictogrammen Te Verwijderen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Systeemvak 2023, Januari-
Anonim

Aan de rechterkant van de Windows-taakbalk, tussen het taalgebied en de klok, bevindt zich een meldingsgebied, of zoals het ook wordt genoemd, een lade. Er zijn pictogrammen voor programma's die zijn geminimaliseerd om ruimte op het hoofdpaneel te besparen. Ze kunnen op de achtergrond werken, dat wil zeggen, zonder de aandacht van de gebruiker op de processen te vestigen. Dit kunnen pictogrammen zijn voor verschillende mediaspelers, programma's voor het downloaden van bestanden, ICQ-clients, enz. Naarmate het aantal pictogrammen toeneemt, kan het paneel uitrekken.

Hoe verborgen pictogrammen te verwijderen
Hoe verborgen pictogrammen te verwijderen

instructies:

Stap 1

Klik met de rechtermuisknop op de knop "Start" in de linkerbenedenhoek en open vervolgens in het volgende menu "Eigenschappen" de "Eigenschappen van de taakbalk en het startmenu" als u Windows XP hebt.

Stap 2

Ga naar het tabblad "Taakbalk", zorg ervoor dat in de kolom "Meldingsgebied" een vinkje staat bij het item "Ongebruikte pictogrammen verbergen". Met deze functie kunt u verborgen pictogrammen verwijderen die lange tijd niet zijn gebruikt.

Stap 3

Selecteer "Aanpassen". Vouw in het venster "Meldingsinstellingen" dat verschijnt, op het tabblad "Huidige items", de volledige lijst uit en selecteer de optie die voor u geschikt is uit de voorgestelde: verbergen indien inactief (het pictogram wordt alleen verborgen als u dat niet hebt gedaan lange tijd hebt gebruikt), altijd verbergen (het pictogram zal altijd verborgen zijn) of altijd weergeven (respectievelijk wordt permanent weergegeven).

Stap 4

Klik op OK en sluit alle vensters. Als u Windows Vista op uw computer gebruikt, is de procedure voor het verwijderen van verborgen pictogrammen iets anders.

Stap 5

Klik met de rechtermuisknop op het menu Start, selecteer Eigenschappen.

Stap 6

In het venster "Taakbalk en Startmenu Eigenschappen" dat wordt geopend, selecteert u het tabblad "Meldingsgebied".

Stap 7

Zorg ervoor dat u in de kolom "Pictogrammen" het vakje "Ongebruikte pictogrammen verbergen" aanvinkt, als dit er niet is, en klik op de knop "Configureren".

Stap 8

Selecteer het gedeelte "Huidige items" in het venster "Meldingspictogrammen configureren" dat wordt geopend, vouw de volledige lijst uit en selecteer het gewenste item: verbergen indien inactief (het pictogram wordt alleen verwijderd als u het programma lange tijd niet hebt gebruikt), altijd verbergen (het pictogram wordt altijd verborgen in de taakbalk) of altijd weergeven (respectievelijk wordt permanent weergegeven in de lade).

Stap 9

Klik op "OK" en sluit alle geopende vensters.

Populair per onderwerp