Hoe Verborgen Virussen Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Verborgen Virussen Te Verwijderen
Hoe Verborgen Virussen Te Verwijderen

Video: Hoe Verborgen Virussen Te Verwijderen

Video: Hoe Verborgen Virussen Te Verwijderen
Video: iPhone Calendar Virus? How to Get Rid of It! 2024, Mei
Anonim

Veel malware en virussen manifesteren zich niet meteen, maar verspreiden zich geleidelijk door het systeem. Ze worden verborgen genoemd. Om hiermee om te gaan, moet u het systeem onafhankelijk controleren met een antivirusprogramma.

Hoe verborgen virussen te verwijderen
Hoe verborgen virussen te verwijderen

instructies:

Stap 1

Trojaanse paarden en spywarevirussen kunnen zich lange tijd op uw systeem bevinden zonder enige tekenen te vertonen. Als u het idee heeft dat het systeem niet stabiel werkt en uw antivirusprogramma op geen enkele manier reageert, update dan uw antivirussoftware via internet.

Stap 2

Als je merkt dat bestanden verdwijnen of je hebt er geen toegang toe, dan is dit een teken van verborgen malware. Plaats dit bestand in quarantaine in uw antivirusprogramma. Dit object wordt gecontroleerd door technische ondersteuning en, als er geen gevaar is, wordt het uit quarantaine verwijderd.

Stap 3

Voer uw antivirusprogramma uit. Schakel een volledige systeemscan op virussen en Trojaanse paarden in. Stel de mate van verificatie in op "deep". Selecteer de virtuele schijfpartitie waar uw besturingssysteem zich bevindt. Deze controle kan enkele uren duren. Klik niet op de knop Annuleren.

Stap 4

Om verborgen virussen aan te pakken die uw antivirusprogramma niet detecteert, moet u een systeemherstel uitvoeren. Ga naar "Start" - "Alle programma's" - "Standaard" - "Systeemwerkset" en klik op de link "Systeemherstel". Vink het vakje aan naast 'Herstellen naar een eerdere staat'. Geef een terugdraaipunt op en klik op OK. Nadat het systeemherstel is voltooid, wordt het verborgen virus verwijderd.

Stap 5

Om verborgen virussen aan te pakken, downloadt u gratis eenmalige antivirusprogramma's (https://download.geo.drweb.com/pub/drweb/livecd/drweb-livecd-600.iso). Brand op een lege schijf en plaats deze in het station van uw pc. Dit programma scant uw computer en verwijdert verborgen virussen en Trojaanse paarden.

Aanbevolen: