Een Presentatie Bekijken

Inhoudsopgave:

Een Presentatie Bekijken
Een Presentatie Bekijken

Video: Een Presentatie Bekijken

Video: Hoe een presentatie beginnen? 2022, December
Anonim

Publieke optredens zijn vooral indrukwekkend wanneer ze vergezeld gaan van demomateriaal in de vorm van een presentatie. Er zijn verschillende manieren om een ​​presentatie te bekijken. Het wisselen van dia's kan door de presentator of een andere gebruiker worden aangestuurd en gebeurt ook automatisch. Afhankelijk van de bijzonderheden van de presentatie-instellingen en het formaat waarin het bestand is opgeslagen, hangt ook af van de manier waarop de presentatie wordt bekeken.

Een presentatie bekijken
Een presentatie bekijken

Het is nodig

Computer, Microsoft Office PowerPoint-programma

instructies:

Stap 1

Het meest gebruikte programma voor het bekijken van presentaties is Microsoft Office PowerPoint. U kunt verschillende algoritmen gebruiken om een ​​presentatie te bekijken. Klik met de linkermuisknop op het menupictogram "Start" en vervolgens achtereenvolgens Microsoft Office en PowerPoint. Markeer in de lijst met geopende bestanden de gewenste presentatie en klik op "huidige dia". De volgende dia verandert automatisch in een andere. Om de presentatie te stoppen, klikt u met een muisklik op het pictogram "Diavoorstelling beëindigen".

Stap 2

Slide Show - Start Show geeft alle dia's in de geselecteerde presentatie weer in de opgegeven modus. Start voor dit algoritme het PowerPoint-programma zoals aangegeven in de eerste alinea. Het wisselen van dia's gebeurt zowel op klik als automatisch.

Stap 3

De eenvoudigste manier om uw presentatie in PowerPoint te bekijken, is door het bestand te starten met de F5-toets. De volgorde van de stappen is als volgt: "Start - Microsoft Office - PowerPoint - F5".

Stap 4

Als het voltooide werk is opgeslagen in een pps-bestand, is Power Point niet nodig om de presentatie te bekijken. Om het bestand te demonstreren, start u "Verkenner" en zoekt u de naam van het vereiste werk in het venster. Dubbelklik vervolgens op het bestand om de presentatie te bekijken.

Stap 5

Indien nodig kunt u de geplande volgorde van de dia's wijzigen terwijl u de presentatie bekijkt. Voer een van de volgende handelingen uit om van de huidige dia naar de volgende te gaan: klik met de rechtermuisknop, druk op Enter of selecteer de opdracht Contextmenu van het volgende scherm. Om terug te keren naar de vorige dia, drukt u op de Backspace-toets of voert u de contextmenuopdracht van het Terug-scherm uit. Om naar een specifieke dia te gaan, selecteert u het pictogram "Overgang" en geeft u vervolgens de opdracht "Selecteer dia op naam" en klikt u om de gewenste dia op naam te starten in de lijst.

Populair per onderwerp