Video Van Het Scherm Opnemen

Inhoudsopgave:

Video Van Het Scherm Opnemen
Video Van Het Scherm Opnemen

Video: Video Van Het Scherm Opnemen

Video: Zo maak je een SCHERMOPNAME | op Computer of Telefoon | de Videomakers 2022, November
Anonim

Tegenwoordig heeft internet zich zo ontwikkeld dat het moeilijk is om het zonder video's voor te stellen. Iedereen kijkt graag naar grappige video's, daarom zijn ze zo populair. Velen slagen er zelfs in om geld te verdienen met videobloggen. Maar waarom zou je het nodig hebben, je moet helemaal opnieuw beginnen. Daarom zullen we overwegen hoe u video vanaf het scherm kunt opnemen.

Video vastleggen vanaf het scherm
Video vastleggen vanaf het scherm

instructies:

Stap 1

Voor het vastleggen van video vanaf het scherm is het programma Bandicam geschikt. Het is gemakkelijk te leren omdat de interface heel eenvoudig is. Tegelijkertijd heeft Bandicam alle benodigde functies. Download en installeer het programma op uw pc voordat u de mogelijkheden ervan gaat verkennen.

Stap 2

Het tabblad Algemeen van Bandicam bevat verschillende opties, waarvan de Uitvoermap de belangrijkste is. Dit is de plaats waar de video zal worden opgenomen, u kunt de map specificeren waar voldoende vrije ruimte is om de video van het scherm op te slaan.

Stap 3

Op het tabblad "Video" van het programma kunt u de start- en pauzeknoppen voor video-opname configureren, de vereiste fps specificeren - framesnelheid, algehele kwaliteit, bitrate voor audio-opname, codecs en meer. Als u zich niet in de instellingen wilt verdiepen, kunt u op de knop "Sjablonen" klikken en de juiste vooraf voorbereide instellingen selecteren.

Stap 4

Let ook op de knop "Instellingen" op het tabblad "Video" van het Bandicam-programma. Hier kunt u veel opname-instellingen configureren, het hoofd- en secundaire audioapparaat specificeren. Als u geluid in aparte bestanden moet opnemen, vink dan het vakje "Save in parallel to uncompressed WAV sound files" aan.

Stap 5

Het tabblad "Afbeelding" bevat instellingen voor het opslaan van schermafbeeldingen: hun formaat, door op welke toets te drukken om een ​​scherm te maken, de cursor weergeven of niet. Het is ook mogelijk om het sluitergeluid in of uit te schakelen bij het maken van een screenshot.

Stap 6

Nadat we vertrouwd zijn geraakt met de programma-interface, zullen we leren hoe we video vanaf het scherm kunnen opnemen. Om dit te doen, zoekt u de "Doel"-knop boven de tabbladen, selecteert u DirectiX / OpenGL of "Schermgebied" in de vervolgkeuzelijst. Het eerste item is geschikt om een ​​video uit een game te verwijderen en het tweede om een ​​specifiek scherm te nemen.

Stap 7

Als u het item "Schermgebied" selecteert, ziet u een frame met een extra menu in het zwart. Om ervoor te kiezen het volledige scherm vast te leggen, selecteert u het vierkante pictogram linksboven in het kader. Om alleen een bepaald gebied te fotograferen, kunt u het vergrootglaspictogram gebruiken, deze functie wordt "Venster specificeren" genoemd. Naast deze pictogrammen is er een vervolgkeuzelijst met machtigingen, waarin u vooraf voorbereide parameters kunt selecteren of uw eigen parameters kunt specificeren. Er is een driehoekje aan de rechterkant, als u erop klikt, ziet u een volledige lijst van alle zojuist genoemde functies, evenals enkele extra opties. Je kunt het frame ook aanpassen door simpelweg aan een hoek te trekken. Je kunt het frame verplaatsen door aan het zwarte gedeelte te trekken.

Stap 8

Nadat u alle instellingen hebt geselecteerd en het frame zoals verwacht hebt geplaatst, kunt u beginnen met het opnemen van video vanaf het scherm, ofwel door op de sneltoets te drukken die is opgegeven in de instellingen, of door op de REC-knop aan de rechterkant van het frame te drukken. Open na de opname de map met de opgenomen video. Om dit te doen, kunt u het Bandicam-programma openen en op de knop "Openen" op het tabblad "Algemeen" klikken.

Populair per onderwerp