Hoe Een Foto Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Foto Te Herstellen
Hoe Een Foto Te Herstellen

Video: Hoe Een Foto Te Herstellen

Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2022, December
Anonim

Steeds meer Russen keren zich naar hun roots. Steeds meer mensen doen een beroep op het verzoek om de stroom van de foto waarop hun voorouders zijn vastgelegd te herstellen. Met minimale kennis van Adobe Photoshop kan iedereen zelfstandig zo'n foto retoucheren en nieuw leven inblazen.

Hoe een foto te herstellen
Hoe een foto te herstellen

instructies:

Stap 1

Scan je oude foto en open deze in Adobe Photoshop. De foto wordt automatisch op de laag "achtergrond" geplaatst. Maak direct een kopie van deze laag: klik er met de rechtermuisknop op. Selecteer in het vervolgkeuzemenu "laag dupliceren" en klik op "ok".

Stap 2

Oude foto's worden vaak geel. Om van de gele bloei af te komen, moet je de foto in zwart-wit maken. Volg hiervoor het pad "afbeelding - correctie - grijswaarden". Je hebt nu twee lagen: de ene is een gele "achtergrond"-laag, de andere is een zwart-witte "achtergrondkopie"-laag. We werken verder met de tweede laag.

Stap 3

Neem het gereedschap Retoucheerpenseel. De grootte van de borstel moet klein zijn, vooral voor kleine details. Stel de volgende instellingen in: overlapmodus "normaal", bron "monster", selecteer "actieve laag" voor het voorbeeld. Zoek het hele gebied van de foto naast het te verwijderen defect (scheur, kras, vet). Klik met de muis op het lege gebied terwijl u de "Alt"-toets ingedrukt houdt. De borstel nam een ​​monster uit dit gebied. Laat nu "Alt" los en begin, net als een normale borstel, over de verouderingssporen te schilderen. Je moet heel voorzichtig handelen. Neem zo vaak mogelijk een sample met de Alt-toets. Dit is nodig zodat de kleur waarmee je over een scheur schildert of een ontbrekend gebied schildert het meest geschikt is voor dit gebied.

Stap 4

U kunt de patchtool gebruiken om grote, effen gebieden te repareren. Selecteer met deze tool het hele gebied van de foto en sleep deze selectie naar het beschadigde deel van de foto. Het defect zou moeten verdwijnen. Sla de herstelde foto op in de beste kwaliteit. Laat ook de originele foto achter. Het kan ooit van pas komen.

Stap 5

Soms kan het erg moeilijk zijn om een ​​oude foto in de juiste vorm te brengen. Maar met voldoende inspanning en uiterste zorg kunt u de bijgewerkte afbeelding binnenkort op een zichtbare plaats inlijsten.

Populair per onderwerp