Hoe Verwijderde Foto's Op Een Geheugenkaart Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Foto's Op Een Geheugenkaart Te Herstellen
Hoe Verwijderde Foto's Op Een Geheugenkaart Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Foto's Op Een Geheugenkaart Te Herstellen

Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2022, December
Anonim

Soms gebeurt het dat foto's die zijn gemaakt met een camera van een mobiele telefoon per ongeluk of door een storing van de geheugenkaart zijn verwijderd. Wees niet van tevoren boos. Ze kunnen worden hersteld.

Hoe verwijderde foto's op een geheugenkaart te herstellen
Hoe verwijderde foto's op een geheugenkaart te herstellen

instructies:

Stap 1

Download en installeer speciale software. Heel populair en gemakkelijk te gebruiken is het PhotoDoctor-programma, dat wordt geproduceerd door AMS Software. Het is perfect voor het herstellen van verwijderde foto's. Bovendien wordt dit hulpprogramma gratis ter beschikking gesteld. Photodoctor is een universeel programma waarmee u foto's van verschillende media kunt herstellen, zoals een ingebouwde telefoongeheugenkaart of een flashstation.

Stap 2

Download en installeer het PhotoDoctor-programma op uw mobiele telefoon. Voer het uit om foto's op uw geheugenkaart te herstellen. Selecteer de map waar de verwijderde foto's zich bevonden. Zoek het veld "Zoeken" in het programma. Voer in dit veld de naam in van de foto die u wilt herstellen. Daarna geeft het programma u een lijst met alle foto's die beschikbaar zijn voor reconstructie.

Stap 3

Selecteer de benodigde foto's uit deze lijst en klik op de knop "Herstellen". Als u de inhoud wilt zien van de foto's die u momenteel aan het herstellen bent, kunt u dit doen in het gedeelte "Schetsen". Gebruik het PhotoDoctor-programma als u de foto's op de geheugenkaart niet op een andere manier hebt kunnen herstellen.

Stap 4

Volg deze stappen om foto's op de geheugenkaart van uw telefoon te herstellen als u een smartphone heeft. In dit geval hoeft u geen extra software te downloaden. Sluit uw smartphone gewoon aan op uw computer via een USB-kabel.

Stap 5

Ga daarna naar de geheugenkaart van de telefoon bij C: / Systeem / Temp. Hier vindt u alle bestanden die onlangs zijn verwijderd. Als er onlangs een saaie foto is verwijderd, is de kans groot dat je deze hier kunt vinden. Houd er rekening mee dat de map Temp een beperkte grootte heeft, dus als de foto slechts een paar uur geleden is verwijderd, kunt u deze herstellen. Als we het hebben over een periode van meerdere dagen, dan is het niet meer mogelijk om deze te herstellen.

Populair per onderwerp