Hoe Foto's Op Een Computer Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Op Een Computer Te Herstellen
Hoe Foto's Op Een Computer Te Herstellen
Anonim

Het proces van het herstellen van verwijderde informatie moet zeer verantwoordelijk worden benaderd. In de meeste gevallen kunnen bestanden niet met succes worden hersteld vanwege onjuiste behandeling van de harde schijf.

Hoe foto's op een computer te herstellen
Hoe foto's op een computer te herstellen

Noodzakelijk

  • - Eenvoudig herstel;
  • - Magisch fotoherstel.

instructies:

Stap 1

Schakel uw computer onmiddellijk uit nadat u belangrijke informatie hebt verwijderd. Dit beschermt u tegen het overschrijven van sectoren op de harde schijf waarop verwijderde bestanden zich bevinden. Gebruik een andere pc om verbinding te maken met internet.

Stap 2

Eenvoudig herstel downloaden. Download de installatiebestanden voor dit hulpprogramma naar een USB-flashstation of dvd. Zet de eerste computer aan. Selecteer de partitie van de harde schijf waarop het programma zal worden geïnstalleerd. Gebruik niet het lokale station waar de verwijderde foto's zich bevonden.

Stap 3

Als uw harde schijf niet is gepartitioneerd, installeert u Easy Recovery op een USB-station. Voer nu het hulpprogramma uit en open het menu Bestandsherstel.

Stap 4

Navigeer in het tweede dialoogvenster naar de optie Verwijderd herstel. Onderzoek het venster dat opent. Selecteer de partitie van de harde schijf waar naar de bestanden wordt gezocht.

Stap 5

Let op het veld Bestandsfilter. Voer het type foto's in dat moet worden hersteld. Meestal worden afbeeldingen opgeslagen in jpg- en bmp-indelingen. Om de kwaliteit van de scansectoren van de harde schijf te verbeteren, vinkt u het vakje naast Volledige scan aan.

Stap 6

Klik op de knop Volgende. Laat het programma de nodige bewerkingen uitvoeren. Na een tijdje ontvangt u een lijst met foto's die moeten worden hersteld. Selecteer de vereiste bestanden met de selectievakjes. Klik op de knop Opslaan. Selecteer een map om uw gegevens op te slaan.

Stap 7

Als u foto's van een USB-station met een beschadigd bestandssysteem wilt herstellen, installeer dan Magic Photo Recovery. Gebruik het als het bestandssysteem van uw flashstation in RAW-indeling is.

Stap 8

Voer het programma uit en geef het USB-station op dat u wilt scannen. Klik op de knop Scannen en wacht tot de analyse van de flashdrive is voltooid. Selecteer nu de gewenste foto's en klik op de knop Opslaan. Geef een map op uw harde schijf op waar de geselecteerde foto's worden geplaatst.

Aanbevolen: