Office Xp Activeren

Inhoudsopgave:

Office Xp Activeren
Office Xp Activeren

Video: Office Xp Activeren

Video: Office Xp Activeren
Video: Can You Run Office XP On Windows 10? 2024, April
Anonim

Om alle hulpprogramma's in het Microsoft Office XP-pakket volledig te gebruiken, moet u het activeren. Het activeringsproces is door Microsoft zoveel mogelijk vereenvoudigd.

Office xp activeren
Office xp activeren

instructies:

Stap 1

Installeer en voer Office XP uit. Wanneer u het voor de eerste keer start, wordt automatisch een activeringswizard geopend om u door deze procedure te leiden. Office XP kan op drie manieren worden geactiveerd: online, telefonisch en met een activeringssleutel zonder registratie. Het is beter om de eerste twee opties te gebruiken, aangezien het registreren van het product bij Microsoft u de mogelijkheid geeft om een eeuwigdurende licentie te activeren. Bij de laatste optie wordt ervan uitgegaan dat u van plan bent de eindgebruikerslicentie te activeren, wat betekent dat het product na 12 maanden niet meer volledig werkt.

Stap 2

Selecteer het "checkbox" volgens uw mogelijkheden, de activeringsoptie en klik op de knop "Volgende". Als u toegang hebt tot internet, kiest u hoogstwaarschijnlijk voor activering via internet, omdat dit veel sneller is. Bekijk op de volgende pagina het privacybeleid van Microsoft Office en klik nogmaals op Volgende.

Stap 3

Voer de informatie over uzelf in die de installatiewizard in de volgende stap zal vragen. Houd er rekening mee dat het enige veld dat niet leeg kan blijven uw locatie is: land en regio. In de Verenigde Staten is het sinds 2001 niet mogelijk om een licentie via internet of telefoon te activeren.

Stap 4

Als je activering per telefoon hebt geselecteerd, verschijnen er twee nummers (betaald en gratis) op het scherm. Bel een van hen en volg de instructies van het antwoordapparaat, druk op de bijbehorende nummers als antwoorden (hier moet u de sleutel invoeren, die staat aangegeven op de sticker van de installatieschijf). Zorg ervoor dat u de activeringscode noteert die u door de robot wordt gedicteerd.

Stap 5

Voer deze code in op de volgende pagina van de installatiewizard en klik op Volgende. Als u geen fouten heeft gemaakt, zal de wizard u feliciteren met de succesvolle activering.

Stap 6

Hetzelfde gebeurt bij activering via internet. Alleen hoef je nergens heen te bellen. Nadat u uw gebruikersgegevens hebt ingevoerd, vraagt Office u naar manieren om speciale aanbiedingen van Microsoft te krijgen. Kies degene die bij je past of meld je helemaal af. Klik volgende . Het programma zelf stuurt een verzoek naar de dienst van het bedrijf en activeert het product automatisch. Als u klaar bent, start u het programma opnieuw.

Aanbevolen: