Hoe Op Te Ruimen PC-problemen Oplossen

Inhoudsopgave:

Hoe Op Te Ruimen PC-problemen Oplossen
Hoe Op Te Ruimen PC-problemen Oplossen

Video: Hoe Op Te Ruimen PC-problemen Oplossen

Video: Hoe Op Te Ruimen PC-problemen Oplossen
Video: How To Fix Windows 10 Apps Not Opening | Solve Apps Problems 2024, April
Anonim

Het selectievakje "PC-problemen oplossen" maakt deel uit van de algemene meldingsservice die is geïmplementeerd in het Windows 7-besturingssysteem en die de meest gewelddadige aanvallen op gebruikers veroorzaakte. U kunt op verschillende standaard manieren systeemmeldingen verwijderen.

Hoe op te ruimen PC-problemen oplossen
Hoe op te ruimen PC-problemen oplossen

instructies:

Stap 1

Roep het contextmenu van de systeemmeldingsservice op door op de pijl naast het selectievakje voor de meldingsservice te klikken om de bewerking uit te voeren om de weergave van systeemmeldingen te annuleren.

Stap 2

Selecteer de opdracht "Actiecentrum openen" en open de link "Instellingen voor gebruikersaccountbeheer wijzigen" in het geopende dialoogvenster van het actiecentrum.

Stap 3

Selecteer de optie Nooit informeren in het nieuwe dialoogvenster Instellingen gebruikersaccountbeheer en klik op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 4

Roep het contextmenu van de meldingsservice van het Windows 7-besturingssysteem op door op de pijl naast het selectievakje voor de meldingsservice te klikken om de bewerking uit te voeren om de pc-probleemoplossingsservice uit te schakelen.

Stap 5

Selecteer het item "Ondersteuningscentrum openen" en vouw het knooppunt "Ondersteuningscentrum configureren" uit in het geopende dialoogvenster Ondersteuningscentrum.

Stap 6

Schakel het selectievakje "PC-problemen oplossen" uit en klik op OK om de opdracht te bevestigen.

Stap 7

Klik op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Uitvoeren" om de probleemoplossingsservice volledig af te sluiten.

Stap 8

Voer de waarde regedit in het veld "Openen" in en druk op de OL-knop om de uitvoering van de opdracht te bevestigen om de tool "Register-editor" te starten.

Stap 9

Open de registertak HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsWindows Foutrapportage en open de parameter uitschakelen door erop te dubbelklikken (roep het contextmenu van het object op door met de rechtermuisknop op een lege ruimte te klikken en selecteer de opdracht Nieuw als de vereiste parameter ontbreekt. Specificeer de parameter DWORD item en hernoem de nieuw gemaakte parameter om uit te schakelen.)

Stap 10

Wijzig de waarde van de geselecteerde parameter van 0 in 1 en sluit de Register-editor af.

Aanbevolen: