Hoe Het BIOS Van Een Samsung-laptop In Te Voeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het BIOS Van Een Samsung-laptop In Te Voeren
Hoe Het BIOS Van Een Samsung-laptop In Te Voeren

Video: Hoe Het BIOS Van Een Samsung-laptop In Te Voeren

Video: How to enter at BIOS Settings at any Samsung Laptop (2 ways) 2022, December
Anonim

De commando's voor het invoeren van BIOS op laptops kunnen compleet anders zijn, zelfs van dezelfde fabrikant. Dit komt door het feit dat elk van hen verschillende moederbordmodellen heeft.

Hoe het BIOS van een Samsung-laptop in te voeren
Hoe het BIOS van een Samsung-laptop in te voeren

Het is nodig

vaardigheden van het werk in het BIOS-systeem

instructies:

Stap 1

Druk bij het aanzetten van de laptop op de pauzetoets om de tekst op het scherm te zien. Let op het opschrift Druk op F2 om de instellingen te openen. In plaats van F2 kan er natuurlijk absoluut elke toets zijn of zelfs een combinatie van meerdere. De meest voorkomende zijn F1, F2, F8, Esc, F10, F11, F12, enzovoort. U kunt ook de matchingsmethode gebruiken. Druk op Enter om de pauzemodus te verlaten.

Stap 2

Zoek op internet naar informatie over uw moederbordmodel. Om de markering te achterhalen, opent u de eigenschappen van de computer door met de rechtermuisknop op het overeenkomstige item in het menu "Start" te klikken. In het nieuwe venster dat verschijnt, selecteert u het tabblad "Hardware".

Stap 3

Open Apparaatbeheer en zoek uw moederbord in de computerconfiguratielijst. Herschrijf de naam, open een browser en voer een zoekopdracht uit op de herschreven informatie, terwijl u in de zoekbalk kunt toevoegen om setup / BIOS te openen.

Stap 4

Ook hebben sommige oudere modellen informatie over het moederbord van de computer op een speciale sticker waarop het laptopmodel is gespeld, kijk hiervoor op de achterwand van de computer. Controleer ook het batterijcompartiment door eerst de batterij te verwijderen.

Stap 5

Gebruik het BIOS-programma open en gebruik de pijltoetsen om door de menu-items te navigeren. De plus- en min-knoppen zijn meestal geprogrammeerd om deze of gene parameterwaarde te wijzigen, maar alles kan afhangen van het moederbordmodel.

Stap 6

Wees uiterst voorzichtig bij het aanbrengen van wijzigingen in de BIOS-instellingen, aangezien dit programma verantwoordelijk is voor de werking van alle inhoud van de laptop. Als er na het opslaan problemen of problemen zijn met de werking van de laptop, herstelt u de oorspronkelijke waarden met behulp van de juiste opdracht die onderaan het BIOS-venster is geschreven.

Populair per onderwerp