Hoe Video Van Camera Naar Computer Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Video Van Camera Naar Computer Over Te Zetten
Hoe Video Van Camera Naar Computer Over Te Zetten
Anonim

De ontwikkeling van moderne technologieën maakt het mogelijk om thuis gefilmde video's direct op de monitor van een personal computer te bekijken. Maar hiervoor moet je deze video's eerst naar de computer zelf overbrengen. Er zijn verschillende manieren om bestanden van uw camcorder naar uw computer over te brengen. Maar er is een van de meest voorkomende en eenvoudige.

Hoe video van camera naar computer over te zetten
Hoe video van camera naar computer over te zetten

Noodzakelijk

Persoonlijke computervaardigheden

instructies:

Stap 1

Sluit eerst uw camcorder aan op uw computer. Plak hiervoor door er één keer met de linkermuisknop op te klikken. Klik vervolgens op de knop "OK" onderaan het venster.

Stap 5

U ziet een browservenster voor de mappen op de camcorder. Open daarin een map met de naam "Video" (de specifieke naam van de map is afhankelijk van het merk en de fabrikant van de camcorder).

Stap 6

Nadat er een map voor u verschijnt die direct de videobestanden zelf bevat, selecteert u de bestanden die u naar uw computer wilt overbrengen.

Stap 7

Druk vervolgens op de sneltoets "Ctrl + C" om de geselecteerde bestanden naar het systeemklembord te kopiëren. Om bestanden te kopiëren, kunt u ook eenmaal met de rechtermuisknop op de geselecteerde bestanden klikken en de regel "Kopiëren" selecteren in het menu dat verschijnt.

Stap 8

Nadat u de bestanden naar het klembord hebt gekopieerd, gaat u naar de map op de computer waarnaar u de videobestanden wilt overbrengen.

Stap 9

Nadat u de gewenste map hebt ingevoerd, drukt u op de toetscombinatie "Ctrl + V" op uw toetsenbord om de gekopieerde bestanden in deze map te plakken. Om bestanden in te voegen, kunt u ook met de rechtermuisknop op een lege ruimte in de geselecteerde map klikken en de regel "Invoegen" selecteren in het menu dat verschijnt.

Aanbevolen: