De Webcam Inschakelen Op Acer

De Webcam Inschakelen Op Acer
De Webcam Inschakelen Op Acer

Video: De Webcam Inschakelen Op Acer

Video: How to open laptop camera in Acer 2022, September
Anonim

Veel laptops hebben een verscheidenheid aan extra apparaten. Mobiele computers omvatten Bluetooth-adapters, kaartlezers, webcamera's en andere apparatuur die nodig is om gemakkelijk met een pc te kunnen werken.

De webcam inschakelen op Acer
De webcam inschakelen op Acer

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

De juiste werking van al deze apparaten wordt verzekerd door de aanwezigheid van stuurprogramma's. Ga naar www.acer.ru om software te vinden en te installeren waarmee u de webcam in uw Acer-notebook kunt bedienen.

Stap 2

Open de link "Ondersteuning" en wacht tot de nieuwe pagina is geladen. Selecteer in de eerste kolom "Laptop" of "Netbook". Selecteer nu de productlijn en klik op de modelnaam van uw laptop.

Stap 3

Bekijk de lijst met stuurprogramma's die u kunt downloaden zorgvuldig. Selecteer de bestanden die bij de categorie Camera horen. Download de vereiste set bestanden. Hoogstwaarschijnlijk wordt de gedownloade informatie gepresenteerd in de vorm van een installatieprogramma.

Stap 4

Open de map waarin uw browser bestanden opslaat. Voer het gedownloade programma uit en volg het stapsgewijze menu. Activeer de webcam. Druk hiervoor op de combinatie van de gewenste toetsen. In Acer-notebooks moet u meestal op de Fn- en F2-knoppen drukken.

Stap 5

Als u de bestanden handmatig moet bijwerken om met de camera te werken, gebruikt u het menu Apparaatbeheer. Om toegang te krijgen, selecteert u het item met dezelfde naam door de eigenschappen van het menu "Computer" te openen.

Stap 6

Nadat u een lijst met beschikbare apparatuur hebt gemaakt, klikt u met de rechtermuisknop op de naam van de webcam. Selecteer het item "Stuurprogramma's bijwerken". Kies een handmatige manier om bestanden te installeren.

Stap 7

Klik in het nieuwe menu op de knop Bladeren en navigeer naar de map waar u de gedownloade stuurprogramma's hebt opgeslagen. Klik op de knop Bijwerken.

Stap 8

Activeer de camera werkt. Om dit te doen, klikt u opnieuw op de naam en selecteert u het item "Engage".

Stap 9

Installeer de software die nodig is om met de webcam te werken. Voer het uit en configureer de apparaatparameters. Voer de aanpassing zelf uit of kies een van de voorgestelde modi.

Populair per onderwerp