De Webcam Op Een Samsung-laptop Inschakelen

Inhoudsopgave:

De Webcam Op Een Samsung-laptop Inschakelen
De Webcam Op Een Samsung-laptop Inschakelen
Anonim

Een geïntegreerde webcam in een laptop is erg handig. U hoeft niet na te denken over het organiseren van videochats met vrienden. Je hoeft alleen maar een programma zoals Skype te installeren en alles werkt automatisch. Als de webcam in de laptop aanwezig is, maar niet werkt, kan de volgende procedure u helpen.

De webcam inschakelen op een Samsung-laptop
De webcam inschakelen op een Samsung-laptop

Het is nodig

chauffeurs

instructies:

Stap 1

Ga naar het BIOS-gedeelte van het moederbord van de laptop en controleer of de webcam is ingeschakeld als apparaat. Stel de parameter in op Inschakelen om de webcam te starten. Sla de wijzigingen op en verlaat het BIOS-gedeelte. Als u niet alle wijzigingen zelf op uw pc opslaat, zal het I / O-systeem u automatisch vragen om de bewerkingen die u hebt uitgevoerd op te slaan.

Stap 2

Installeer de stuurprogramma's voor de geïntegreerde webcam. Stuurprogramma's zijn speciale programma's die het besturingssysteem vertellen hoe het moet werken met de apparaten die op de computer zijn geïnstalleerd. Bekijk uw Samsung-laptopmodel. Staat het niet aangegeven op de body van het toestel (meestal rechts onder het scherm), dan kun je ook kijken naar de sticker aan de onderkant van de behuizing. In de regel worden alle stuurprogramma's met de webcam geleverd. U kunt ook kijken op de officiële website van de fabrikant.

Stap 3

Ga naar de website van de Samsung-fabrikant en zoek het gedeelte Ondersteuning. Selecteer "Download" en specificeer het model van uw laptop op de website. Download de stuurprogramma's volgens de voorgestelde lijsten, nadat u eerder de juiste versie van het besturingssysteem hebt geselecteerd. Installeer de gedownloade webcamstuurprogramma's. Controleer of het nieuwe beeldapparaat verschijnt in Apparaatbeheer of Configuratiescherm. Start Skype en controleer de beeldkwaliteit.

Stap 4

Het Windows-besturingssysteem heeft een breed scala aan universele stuurprogramma's. Het is echter meer dan eens opgevallen dat bij het werken met een webcam met automatisch geïnstalleerde stuurprogramma's enkele problemen optreden: bijvoorbeeld een lage microfoongevoeligheid. Installeer indien mogelijk altijd apparaatstuurprogramma's van de fabrikant.

Populair per onderwerp