Kun Je Een Vreemde Taal Leren Met Duolingo

Inhoudsopgave:

Kun Je Een Vreemde Taal Leren Met Duolingo
Kun Je Een Vreemde Taal Leren Met Duolingo

Video: Kun Je Een Vreemde Taal Leren Met Duolingo

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Talen leren: Duolingo 2023, Februari
Anonim

Kennis van vreemde talen wordt elke dag meer en meer noodzakelijk voor goede specialisten, omdat je gegevens moet kunnen ontvangen over de nieuwste prestaties in je vakgebied, om te communiceren met collega's uit verschillende landen. Maar niet iedereen zal in staat zijn om vreemdetalencursussen te volgen, daarom zijn er andere studiemogelijkheden, waaronder applicaties voor smartphones en tablets, programma's voor pc's zijn erg populair.

Kun je een vreemde taal leren met Duolingo
Kun je een vreemde taal leren met Duolingo

Een van de populaire apps voor het leren van vreemde talen is Duolingo. Kun je dit programma gebruiken om een ​​vreemde taal helemaal opnieuw te leren of gewoon je kennis te verbeteren? Wat zijn de voor- en nadelen voor de gemiddelde gebruiker?

Wat is Duolingo op een mobiel apparaat?

Na installatie vanuit de app store ziet de gebruiker verschillende schermen, waarvan de belangrijkste het lesschema is. De studie gaat van eenvoudig tot complex, maar de voorgestelde oefeningen zijn telkens van hetzelfde type, gericht op het ontwikkelen van het juiste accent, het luisteren naar uitdrukkingen in een vreemde taal, het vertalen van een tekst (van moedertaal naar buitenlands en vice versa).

Duolingo-voordelen

Na het voltooien van alle niveaus van Duolingo, is de woordenschat voldoende om in de bestudeerde taal de eenvoudigste onderwerpen uit te leggen. Een "student" zal niet in staat zijn om te verdwalen in een vreemde stad, om hulp te vragen in een moeilijke situatie en op het dagelijkse niveau te communiceren.

De lessen zijn kort, zodat ze geen tijd hebben om de leerling te vermoeien.

Een effectief motivatiesysteem. Herinneringen, beloningsstickers, een clubsysteem om de concurrentiekracht van de studie van het materiaal te vergroten, het ziet er allemaal erg mooi uit. Herinneringen en felicitaties worden namens Duo (de uil die de training 'leidt') naar de e-mail van de leerling gestuurd.

Een groot aantal talen. Russisch sprekende studenten kunnen bijvoorbeeld Engels, Duits, Frans, Spaans kiezen. Voor Engelstaligen is de lijst veel groter (er is bijvoorbeeld Grieks, Vietnamees, Esperanto, Swahili).

Je kunt de Duolingo app gratis gebruiken, of liever shareware. advertenties worden periodiek aan de gebruiker getoond.

Duolingo is beschikbaar voor alle grote mobiele besturingssystemen. Als je geen andere app op je smartphone wilt zetten, kun je Duolingo gebruiken om achter de computer een taal te leren.

Nadelen van Duolingo

Diepgaande kennis (en zelfs een grote woordenschat) kan op deze manier niet worden verkregen. Als je bijvoorbeeld technisch Engels nodig hebt, zul je je studie op andere manieren moeten voortzetten. Misschien is het meest effectieve programma voor degenen die lang vergeten basiskennis willen onthouden.

Oefeningen worden uitgevoerd in de applicatie, maar de theorie zal onafhankelijk moeten worden bestudeerd. Het zal iets gemakkelijker zijn voor degenen die Duolingo-lessen rechtstreeks op de site volgen, omdat deze problemen daar worden behandeld.

Populair per onderwerp