Hoe Te Leren Werken Met Photoshop

Inhoudsopgave:

Hoe Te Leren Werken Met Photoshop
Hoe Te Leren Werken Met Photoshop

Video: Hoe Te Leren Werken Met Photoshop

Video: Hoe Te Leren Werken Met Photoshop
Video: Photoshop voor beginners | de Basis van Photoshop | de Videomakers 2024, April
Anonim

Er is misschien geen programma voor het bewerken van bitmapafbeeldingen dat de populariteit van Photoshop kan evenaren. Als je hebt geleerd ermee te werken, kun je echte meesterwerken van digitale fotografie maken.

Hoe te leren werken met Photoshop
Hoe te leren werken met Photoshop

instructies:

Stap 1

Als u aan de slag gaat met Photoshop, moet u weten dat het werken met deze grafische editor u veel tijd zal kosten, niet alleen in de studiefase, maar ook wanneer dit programma u uiteindelijk overwint. Natuurlijk kost het een beginner veel meer tijd en werk om een taak te voltooien die een Photoshop-expert in een paar minuten kan uitvoeren.

Stap 2

Als u vastbesloten bent om met Photoshop te leren werken, kunt u verschillende opties voor lessen kiezen: cursussen in het trainingscentrum, een zelfstudie, videocursussen, gespecialiseerde forums of masterclasses op internet.

Stap 3

Cursussen in het trainingscentrum zijn het meest effectief. U wordt persoonlijk te woord gestaan door een docent aan wie u uw werk kunt laten zien, vragen kunt stellen en deskundig advies kunt krijgen. De nadelen van een dergelijke opleiding zijn onder meer de noodzaak om regelmatig lessen bij te wonen en financiële kosten.

Stap 4

Door een papieren tutorial te kopen, hoef je niet meer naar de les te gaan, maar moet je wel zelfstandig omgaan met de moeilijkheden die zich tijdens het leerproces voordoen. In dit geval is het een goed idee om een vriend te hebben die Photoshop kent en klaar staat om u te helpen met complexe problemen.

Stap 5

Tijdens het bestaan van Photoshop zijn er een groot aantal video-tutorials gemaakt over het werken met de editor. Je kunt schijven kopen of downloaden op torrent-trackers, en leren werken met het programma door video's te bekijken, en meteen toepassen wat je in de praktijk ziet.

Stap 6

Er zijn forums op internet gewijd aan het werken met Photoshop. Door u bij een van hen te registreren, kunt u online lessen volgen, uw werk indienen voor evaluatie, advies krijgen van ervaren gebruikers en aanvullende tools downloaden die de mogelijkheden van Photoshop uitbreiden.

Aanbevolen: