Zelf Glanzende Letters Maken

Inhoudsopgave:

Zelf Glanzende Letters Maken
Zelf Glanzende Letters Maken

Video: Zelf Glanzende Letters Maken

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: DIY NEON SIGN 2023, Februari
Anonim

Met briljante tekst kun je gemakkelijk de aandacht vestigen op je blogpost, forumpost of postcommentaar. Bovendien helpt een glanzende inscriptie je om je pagina op het sociale netwerk te versieren, wat positieve emoties bij je vrienden veroorzaakt.

Zelf glanzende letters maken
Zelf glanzende letters maken

instructies:

Stap 1

Er zijn veel suggesties op internet voor het maken van op maat gemaakte glanzende belettering, maar waarom zou u geld betalen voor iets dat u zelf en binnen enkele minuten gratis kunt doen? Gebruik een van de online glitter belettering generatoren en je hebt een unieke tekst naar jouw wens.

Stap 2

U kunt gebruik maken van een van de volgende diensten: www.picyour.com of www.gifr.ru/glitter. Ga naar een van hen en voer uw inscriptie in het tekstinvoerveld in. Kies het type, de grootte en de kleur van het lettertype, evenals een van de meer dan honderd glitteropties. Een glanzende inscriptie met het effect van uw keuze wordt recht voor uw ogen gegenereerd, die kan worden gewijzigd totdat het gewenste resultaat is bereikt

Stap 3

Klik nu op de knop "Links ophalen" (voor Picyour.com) of de "Beat!" (voor Gifr.ru). U krijgt twee opties voor de labelcode te zien. Als je een glanzende inscriptie op het forum moet zetten, kopieer dan de BB-code, en als je de tekst in de blogs Livejournal, Liveinternet, Diary.ru, Mail.ru, etc. wilt plakken, kopieer dan de HTML- code.

Stap 4

Plak de resulterende code op de gewenste plaats en je zult zien hoe, na het verversen van de pagina, de glanzende inscriptie die je hebt gemaakt erop zal verschijnen! Vergeet niet om de adressen van de online generatoren in uw browser te bookmarken voor toekomstig gebruik.

Populair per onderwerp