Glanzende Lippen Maken In Photoshop

Inhoudsopgave:

Glanzende Lippen Maken In Photoshop
Glanzende Lippen Maken In Photoshop

Video: Glanzende Lippen Maken In Photoshop

Video: Glanzende Lippen Maken In Photoshop
Video: Ледяные руки - фентези манипуляция в Фотошоп 2024, Mei
Anonim

Bij het artistiek retoucheren van foto's is het vaak nodig om de lippen op de foto glanzender te maken. Met de grafische editor Photoshop kunt u dit probleem op verschillende manieren oplossen.

Glanzende lippen maken in Photoshop
Glanzende lippen maken in Photoshop

Noodzakelijk

  • - Photoshop-programma;
  • - Foto.

instructies:

Stap 1

Upload de afbeelding naar Photoshop voor verwerking. Schakel het gereedschap Lasso in en selecteer de lippen langs de omtrek. Als de mond van het model open is in de afbeelding, schakelt u Lasso over op Aftrekken uit selectiemodus en selecteert u het deel van de afbeelding dat zich tussen de lippen bevindt, waardoor het uit de selectie wordt uitgesloten.

Stap 2

Gebruik de optie Laag via kopiëren om het geselecteerde gebied van de afbeelding op een nieuwe laag te plaatsen. Om highlights te maken, past u het filter Plastic Warp toe op deze laag, waarvan de instellingen worden geopend door de optie in de Artistieke groep van het Filter-menu. Stel de Highlight Strength en Smothness in op waarden tussen zeven en twaalf eenheden.

Stap 3

Pas de laag waarop het filter is toegepast op de foto toe in de modus Hard licht door dit item te selecteren in de lijst in de linkerbovenhoek van het paletvenster Lagen. Als de highlights op de lippen er nog steeds onnatuurlijk uitzien, verlaagt u de dekking van de filterlaag door de waarde van de parameter Dekking te wijzigen.

Stap 4

Als, zelfs na het wijzigen van de dekking van de laag, het resultaat van het toepassen van het filter u overdreven lijkt, schakelt u het gummetje in en wist u die delen van de verwerkte afbeelding die niet mogen schitteren.

Stap 5

Het resultaat van het toepassen van het Plastic Warp-filter hangt sterk af van de originele afbeelding. Als u highlights aan de afbeelding wilt toevoegen, waarvan u de vorm en locatie volledig kunt bepalen, maakt u de delen van de liplaag lichter met behulp van het ontwijkgereedschap. Het resultaat van het gebruik van deze tool kan ook worden gewijzigd door de dekking van de laag te verlagen of een deel ervan te wissen.

Stap 6

U kunt glans aan de lippen toevoegen door hooglichten te schilderen met het penseel. Om dit te doen, voegt u een nieuwe laag toe aan het geopende document met behulp van de optie Laag van de groep Nieuw van het menu Laag, selecteert u wit als hoofdkleur en tekent u highlights op de gemaakte laag. Pas de dekking aan om het effect er realistischer uit te laten zien.

Stap 7

Met behulp van lagen en het gereedschap Penseel kunt u hooglichten met verschillende helderheidsniveaus maken. Om dit te doen, dupliceert u de laag met de geverfde lichte gebieden met behulp van de optie Laag dupliceren van het menu Laag en wist u enkele highlights op de kopielaag. De glans van de overige gebieden zal intenser zijn.

Stap 8

Sla de verwerkte afbeelding op met de optie Opslaan als in het menu Bestand.

Aanbevolen: