Hoe Voer Je Cheatcodes In

Hoe Voer Je Cheatcodes In
Hoe Voer Je Cheatcodes In

Video: Hoe Voer Je Cheatcodes In

Video: Shotgun Willy- Cheat Codes for Hoes (ft.Traqula) 2022, September
Anonim

Heel wat mensen voeren speciale cheatcodes in wanneer ze worden geconfronteerd met de problemen van het passeren in computerspellen. Ze veranderen de manier waarop het spel werkt en maken het ook gemakkelijker om door te spelen. Er zijn verschillende manieren waarop u codes kunt gebruiken.

Hoe voer je cheatcodes in
Hoe voer je cheatcodes in

instructies:

Stap 1

De eerste en meest gebruikelijke manier is om cheatcodes in de gameconsole in te voeren. Om de console te openen, moet je naar de game-instellingen gaan. Mogelijk moet u het vakje naast de optie "Ontwikkelaarsconsole openen" aanvinken of een specifieke sleutel toewijzen om deze te openen (meestal wordt de knop "~" gebruikt). Nadat je de console hebt geopend, voer je daar de cheatcode in.

Stap 2

Als de game geen console heeft, kun je cheatcodes invoeren door een bepaalde reeks letters of cijfers uit het geheugen te spelen. Tegelijkertijd moet je in sommige spellen cheatcodes invoeren in het hoofdmenu of zijn secties, in andere al tijdens het spel.

Stap 3

De moeilijkste manier is om configuratiebestanden te wijzigen of bestanden op te slaan in de hoofdmap van het spel. Vaak zijn hiervoor speciale programma's nodig. Met deze methode kun je bijna elke parameter of variabele in het spel wijzigen.

Stap 4

Voor sommige games maken externe ontwikkelaars speciale programma's "trainers" - sets kant-en-klare cheatcodes. Om er een specifieke code in te gebruiken, moet u op een specifieke toetsencombinatie drukken.

Populair per onderwerp