Hoe Visuele Bladwijzers Te Vergroten

Inhoudsopgave:

Hoe Visuele Bladwijzers Te Vergroten
Hoe Visuele Bladwijzers Te Vergroten

Video: Hoe Visuele Bladwijzers Te Vergroten

Video: Hoe Visuele Bladwijzers Te Vergroten
Video: bladwijzerbalk Google Chrome weergeven 2024, April
Anonim

In de nieuwste versies van populaire browsers is een handige optie verschenen: visuele bladwijzers. Hun aantal, standaard ingesteld door de ontwikkelaar, past niet altijd bij de gebruiker. In sommige browsers kan het aantal visuele bladwijzers worden verhoogd. Laten we eens kijken hoe het te doen.

Hoe visuele bladwijzers te vergroten
Hoe visuele bladwijzers te vergroten

instructies:

Stap 1

In de Opera-browser worden visuele bladwijzers snelkiesnummers genoemd. Om het aantal bladwijzers erop te vergroten, klikt u met de rechtermuisknop op de pagina Snelheidspaneel en selecteert u Snelheidspaneel aanpassen. Stel het aantal kolommen in op 7 kolommen en de schaal op automatisch. Wanneer u nu nieuwe bladwijzers toevoegt aan het snelkiesnummer, wordt deze automatisch uitgebreid en neemt het aantal bladwijzers toe.

Stap 2

Als u Google Chrome gebruikt, moet u de Speddial-extensie installeren om de standaardlimiet van 8 bladwijzers te verwijderen. Om dit te doen, klikt u op het moersleutelpictogram om in het menu te komen, ga dan naar de sectie "Extra's" - "Extensies" en klik op de link "Meer extensies". Typ Speeddial in het zoekvak en installeer de extensie wanneer deze is gevonden. Als u een nieuw tabblad opent, wordt een nieuwe pagina met visuele bladwijzers weergegeven. Door op de knop Opties te klikken, kunt u tot 81 visuele bladwijzers instellen.

Stap 3

Om het aantal visuele bladwijzers in Mozilla Firefox te vergroten, opent u het menu en gaat u naar de sectie "Add-ons". Voer Fast dial in bij de zoekopdracht en installeer de gevonden add-on. Start uw browser opnieuw en klik op de knop Instellingen voor deze add-on. Stel het vereiste aantal visuele bladwijzers in en sluit het instellingenmenu van de add-on. Met de Fast Dial add-on kun je een bijna onbeperkt aantal bladwijzers instellen.

Aanbevolen: