Visuele Bladwijzers Openen

Inhoudsopgave:

Visuele Bladwijzers Openen
Visuele Bladwijzers Openen

Video: Visuele Bladwijzers Openen

Video: Visuele Bladwijzers Openen
Video: Visuele Podcast #9 - Dag van het Ruischaap 2024, April
Anonim

Als je een eindeloze reis maakt op de golven van het internet, kun je verdwalen tussen veel interessante informatie. Om de meest interessante sites niet te vergeten, kunt u er later naar terugkeren door op één knop te drukken en ze toe te voegen aan de lijst met bladwijzers.

Visuele bladwijzers openen
Visuele bladwijzers openen

instructies:

Stap 1

Open een browservenster. Zoek de knop op de werkbalk die verantwoordelijk is voor bladwijzers. In de Opera-webbrowser zijn er menuknoppen en een snelle werkbalk aan de linkerkant. Zoek de knop Bladwijzers en klik erop. U ziet een lijst met sites die zijn toegevoegd aan het snelkiesnummer. Ze kunnen worden gecategoriseerd in thematische groepen die u hebt gemaakt om gemakkelijk op de pagina te kunnen zoeken. Klik met de linkermuisknop op de map waarin u geïnteresseerd bent. Het wordt geopend en u ziet een lijst met sites die in deze thematische lijst zijn opgeslagen. Klik met de linkermuisknop op de naam van de site en deze wordt onmiddellijk geopend en vervangt de huidige pagina. Als u de pagina van de site waarop u zich momenteel bevindt niet wilt sluiten, klikt u met de rechtermuisknop op de gewenste bladwijzer en selecteert u in het contextmenu dat wordt geopend "Open in een nieuw tabblad". Beide sites zijn actief op verschillende tabbladen van dezelfde browserpagina. U kunt met de muis door de tabbladen in de Opera-browser bladeren. Ze bevinden zich onder de bovenste taakbalk.

Stap 2

Als je er in de snelle instellingen van de Opera-browser niet voor hebt gekozen om de bladwijzerknop op de werkbalk actief te maken, open dan de bladwijzermap via de "Menu"-service door het algemene browsermenu te openen en op de optie "Bladwijzers" te klikken.

Stap 3

Snelle toegang tot bladwijzers is beschikbaar in de Opera-browser. Open een nieuw browsertabblad en u ziet het snelkiesnummer: bladwijzers in kleine vensters op één pagina. Klik op degene die snelle toegang geeft tot de site die u nodig heeft.

Stap 4

U kunt de lijst met visuele bladwijzers in Mozilla Firefox openen met behulp van de bladwijzerknop op de bovenste werkbalk van de browser. Door op de toetscombinatie "Ctrl + Shift + B" te drukken, kunt u bladwijzers beheren - bijvoorbeeld door ze in mappen te verdelen.

Stap 5

Om de map met opgeslagen bladwijzers in de Google Chrome-browser te openen, klikt u op de knop "Menu", die zich in de rechterbovenhoek van de browser bevindt. Selecteer in het menu het tabblad "Bladwijzers". Door te klikken op de functie "Altijd bladwijzerbalk tonen" maakt u een open lijst met bladwijzers aan onder de adresbalk van de browser. De geopende tabbladen bevinden zich dus altijd in uw gezichtsveld, klik erop als geminimaliseerde browsertabbladen om het werk met de geselecteerde site te activeren. Om met bladwijzers te gaan werken - sorteer ze in mappen, voeg toe of verwijder ze - klik op "Bladwijzerbeheer", dat zich in hetzelfde bladwijzermenu bevindt.

Aanbevolen: