Hoe U Uw Zoekgeschiedenis Kunt Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Zoekgeschiedenis Kunt Verwijderen
Hoe U Uw Zoekgeschiedenis Kunt Verwijderen

Video: Hoe U Uw Zoekgeschiedenis Kunt Verwijderen

Video: Hoe U Uw Zoekgeschiedenis Kunt Verwijderen
Video: Google Chrome: geschiedenis wissen 2024, Mei
Anonim

Het internet is een bron van een grote verscheidenheid aan informatie, soms heel persoonlijk. De gebruiker is lang niet altijd bereid om de aard van de informatie die hij nodig heeft, waar hij waarschijnlijk naar op zoek was, publiekelijk bekend te maken. Om de vertrouwelijkheid van dergelijke problemen te behouden, zijn er manieren om de zoekgeschiedenis in browsers te verwijderen.

Hoe u uw zoekgeschiedenis kunt verwijderen
Hoe u uw zoekgeschiedenis kunt verwijderen

instructies:

Stap 1

Als u de zoekgeschiedenis die u door de Google-zoekservice wordt aangeboden op basis van de zoekresultaten van uw computer wilt wissen, ga dan naar uw google-account, van daar - naar "mijn producten" (de "bewerken"-knop) en daar klik al op "delete web history -search".

Stap 2

Als u gegevens uit de Internet Explorer-browser wilt verwijderen, gaat u naar het tabblad "Extra" van de browser en selecteert u daar al het item "Browsegeschiedenis verwijderen".

Stap 3

Ga in de Opera-browser naar "Extra", vervolgens naar "Algemene instellingen", zoek de sectie "Geschiedenis" en klik daar in de subsectie "Bezochte adressen voor geschiedenis en automatisch aanvullen" op de knop "Wissen".

Stap 4

Als u Google Chrome gebruikt, klikt u op het browserinstellingensymbool (de moersleutel in de rechterbovenhoek), selecteert u vervolgens "Opties", gaat u naar het tabblad "Geavanceerd" en klikt u op de knop "Browsegegevens wissen".

Stap 5

Ga voor Mozilla Firefox naar het gedeelte "Extra" en van daaruit - "Persoonlijke gegevens verwijderen".

Aanbevolen: