Een Skype-account Verwijderen

Inhoudsopgave:

Een Skype-account Verwijderen
Een Skype-account Verwijderen

Video: Een Skype-account Verwijderen

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How To Delete Skype Account in Android 2019 2023, Februari
Anonim

Op dit moment is een VoIP-communicatieprogramma genaamd Skype wijdverbreid. Miljoenen gebruikers voeren elke dag een groot aantal videogesprekken over de hele wereld. De praktijk leert echter dat er meestal veel problemen zijn met het verwijderen van uw account van deze service. Als u zich aan bepaalde regels houdt, zullen dergelijke moeilijkheden zich niet meer voordoen.

Een Skype-account verwijderen
Een Skype-account verwijderen

Het is nodig

pc, internet, skype

instructies:

Stap 1

Als u uw account van de Skype-server wilt verwijderen, dan is dit onmogelijk, aangezien het programma zo'n functie niet heeft. Dit is alleen voor de algemene veiligheid. U kunt uw e-mail wijzigen in een andere of speciaal hiervoor aangemaakte e-mail. U hoeft niet langer via dit account in te loggen op het programma. Na 22 dagen verdwijnt uw login uit het zoeken naar gebruikers en is deze niet meer beschikbaar. Ga je na deze periode via dit account naar Skype, dan valt alles op zijn plek. De login zal doorzoekbaar zijn.

Stap 2

Nu over het verwijderen van een gebruikersaccount van een computer. Dit probleem kan optreden wanneer Skype is aangemeld vanaf uw computer. Je hebt zijn bijnaam niet nodig, maar het is vermeldenswaard dat deze het heeft overleefd en je regelmatig aan jezelf zal herinneren. Om dit te doen, moet je dit pad volgen. Klik op Start en vervolgens op Uitvoeren. Voer in het invoerveld het volgende commando "Applicatiegegevens \ Skype" in.

Stap 3

In het venster (verkenner) dat opent, ziet u mappen met alle gebruikersaccounts die ooit vanaf uw computer zijn ingelogd. Verwijder nu degene die je niet nodig hebt. Dit is de eenvoudige manier om gebruikersaccounts van Skype-services te verwijderen.

Populair per onderwerp