Hoe Een Contactpersoon Van Skype Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Contactpersoon Van Skype Te Verwijderen
Hoe Een Contactpersoon Van Skype Te Verwijderen

Video: Hoe Een Contactpersoon Van Skype Te Verwijderen

Video: Hoe Een Contactpersoon Van Skype Te Verwijderen
Video: Hoe contacten toevoegen aan of verwijderen uit de lijst in Skype® voor Mac® OS X 2024, Mei
Anonim

Het is leuk om de gesprekspartner op het scherm te zien, en niet alleen zijn woorden, gehaast getypt en versierd met vreemde emoticons. Skype geeft iedereen deze mogelijkheid. Soms wil je echter van de vervelende gesprekspartner af door hem uit het contact te verwijderen.

Hoe een contactpersoon van Skype te verwijderen
Hoe een contactpersoon van Skype te verwijderen

Virtuele communicatie maakte het voor een persoon mogelijk om het contact met een persoon te verbreken zonder veel angst voor belediging. Je communiceert, deelt meningen en dan, zo niet het lot, stuur je met een paar bewegingen van de muis een persoon voor altijd naar de zwarte lijst of naar de vergetelheid. Hoe het gedaan wordt?

Geen gesprekspartner - geen probleem

Skype Technologies zelf werd opgericht in 2003. Sindsdien heeft ze een lange weg afgelegd van veranderingen, aanpassingen, verbeteringen. Het is onlangs overgenomen door de softwaregigant Microsoft. Haar verdere lot lijkt erg interessant. En nu over het verwijderen van gebruikers.

Als je het niet hebt gedaan, denk er dan over na, als je het hebt gedaan, vergeet het dan. Als je het niet zeker weet - niet verwijderen, maar verwijderen - zeg dan voor altijd vaarwel.

De gemakkelijkste en meest optimale manier om een persoon te verwijderen, is door op zijn contactpersoon in de lijst te klikken en de regel "Contact verwijderen" in het vervolgkeuzemenu te selecteren. De methode is redelijk betrouwbaar, van hoge kwaliteit en elimineert veel problemen. Soms komt het voor dat de regel "Contact verwijderen" er gewoon niet is. Selecteer vervolgens "Blokkeren" en vervolgens "Verwijderen".

Vanuit het oogpunt van betrouwbaarheid is het eenvoudigweg verwijderen van een persoon uit uw lijst met contactpersonen iets sneller dan blokkeren. Stel je echter een situatie voor waarin een vervelende gesprekspartner, in het heetst van een ruzie, alleen probeert aan te dringen en al behoorlijk rood is. Als je het eenmaal hebt verwijderd, zal het niet voorkomen dat het opnieuw verschijnt. Het zal voortkomen uit het niets, omdat er geen betrouwbare bescherming zal zijn tegen volledige verwijdering uit virtuele communicatie.

Dit is waar de optie "Blokkeren" van pas komt. Het is verwant aan de zwarte lijst in de bekende ICQ-communicatiemessenger. Zodra zo iemand bij jou wordt geblokkeerd, duurt het veel langer voordat hij weer verschijnt, omdat hier al een nieuwe registratie nodig is, waar niet iedereen over zal beslissen.

Goede manieren in communicatie

Als u geen extreme maatregelen wilt nemen en wilt verwijderen of verwijderd wilt worden, volg dan deze eenvoudige communicatieregels

Zelfs het internet heeft zijn eigen etiquetteregels die moeten worden gevolgd.

1. Wees niet onbeleefd.

2. Niet trollen, Skype beschikt hier over, maar het is beter om af te zien.

3. DRUK GEEN HELE ZINNEN IN HOOFDLETTERS!

4. Trap niet in verschillende provocaties.

5. Wijk niet af van het onderwerp en neem de gesprekspartner terzijde.

6. Verstuur geen spam. Alle gebruikers zijn onderverdeeld in twee categorieën: degenen die een hekel hebben aan spam en degenen die er niets van weten.

7. Als het gaat om het posten op forums, denk dan over elk woord na. Het zal door miljoenen gebruikers worden gezien. Dus doe het niet zodat het later niet "pijnlijk beschaamd" zou zijn.

8. Communiceer met anderen zoals u zou willen dat ze met u communiceren.

Aanbevolen: