Hoe Windows-activering Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Windows-activering Te Herstellen
Hoe Windows-activering Te Herstellen

Video: Hoe Windows-activering Te Herstellen

Video: How to Activate Windows 10 without Software | Activate windows go to settings to activate | Fix Now 2022, December
Anonim

Het herstellen van de activering van het Microsoft Windows 7-besturingssysteem kan niet alleen nodig zijn voor liefhebbers van software zonder licentie, maar ook voor degenen die de activering eenvoudig met de activator hebben uitgevoerd. Gelukkig is dit probleem op te lossen met de standaard tools van het systeem zelf.

Hoe Windows-activering te herstellen
Hoe Windows-activering te herstellen

Het is nodig

Windows 7

instructies:

Stap 1

Druk op de knop "Start" om het hoofdmenu van het systeem te openen en ga naar het item "Configuratiescherm" om de verwijdering van de KB971033-update uit te voeren, waardoor de activering van het Windows 7-besturingssysteem werd geannuleerd.

Stap 2

Selecteer het item "Systeem en beveiliging" en selecteer het gedeelte "Geïnstalleerde updates bekijken".

Stap 3

Roep het contextmenu van de geïnstalleerde KB971033-update op door met de rechtermuisknop te klikken en de opdracht "Verwijderen" te selecteren.

Stap 4

Keer terug naar het hoofdmenu "Start" en ga naar het item "Configuratiescherm" om de bewerking uit te voeren voor het verwijderen van de oude sleutels van de vorige activator.

Stap 5

Ga naar het item "Bekijken" en verwijder het vinkje bij "Verberg extensies voor geregistreerde bestandstypen".

Stap 6

Vink het vakje aan naast "Verborgen bestanden, mappen en stations weergeven" en klik op OK om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 7

Ga terug naar het item "Configuratiescherm" en ga naar het item "Administrative Tools" om de bewerking uit te voeren om de Software Protection Service te stoppen.

Stap 8

Vouw de link "Services" uit en open het contextmenu van de service "Software Protection sppsvc" door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 9

Selecteer Stop en gebruik Windows Verkenner om de map C:\Windows\System32 te openen.

Stap 10

Zoek en verwijder de twee verborgen bestanden met de extensie.C7483456-A289-439d-8115-601632D005A0.

Stap 11

Herstel de sppsvc-softwarebeveiligingsservice en gebruik de nieuwe activator van het Windows 7-besturingssysteem.

Stap 12

Start het programma en klik op de knop "Activeren".

Stap 13

Start uw computer na een paar minuten opnieuw op om de nieuwe activering van het Windows-besturingssysteem toe te passen.

Populair per onderwerp