Hoe Windows XP Te Herstellen Zonder Gegevensverlies

Inhoudsopgave:

Hoe Windows XP Te Herstellen Zonder Gegevensverlies
Hoe Windows XP Te Herstellen Zonder Gegevensverlies

Video: Hoe Windows XP Te Herstellen Zonder Gegevensverlies

Video: Hoe Windows XP Te Herstellen Zonder Gegevensverlies
Video: Выживание на Windows XP в 2019 году. Пытаемся выйти в Интернет, устанавливаем программы 2024, Mei
Anonim

Het besturingssysteem Windows XP bevat verschillende functies om u te helpen het weer in werkende staat te brengen. In elke situatie is het belangrijk om precies de methode toe te passen waarmee de benodigde informatie op de harde schijf wordt opgeslagen.

Hoe Windows XP te herstellen zonder gegevensverlies
Hoe Windows XP te herstellen zonder gegevensverlies

Het is nodig

schijf met Windows XP

instructies:

Stap 1

Er zijn twee soorten Windows XP-systeemherstel. Het eerste type is de wijziging in de configuratie van de opstartsector en het tweede is de terugkeer van het systeem naar een bepaald controlepunt. Als Windows een foutmelding geeft tijdens het opstarten, gebruik dan het eerste opgegeven type.

Stap 2

Plaats de opstartbare schijf in het station. Zet uw laptop of desktopcomputer aan. Open het menu Snel starten en selecteer Opstarten vanaf dvd-station. Wacht terwijl Windows Setup start.

Stap 3

Druk op de R-toets om Systeemherstelconsole te openen. Selecteer uit de beschikbare opties het exemplaar van Windows dat u nodig hebt door op het bijbehorende nummer te klikken. Na een tijdje wordt de opdrachtregel gestart.

Stap 4

Voer de opdracht fixboot in en druk op de Enter-toets. Bevestig de lancering van deze functie door de letter Y in te voeren. Wacht tot het hulpprogramma is voltooid. Voer de opdracht fixmbr in en bevestig de procedure opnieuw. Start uw computer opnieuw op door exit in te voeren in de herstelconsole.

Stap 5

Als u een systeemherstel wilt uitvoeren, start u het systeem op in de veilige modus. Om dit te doen, wacht u tot het OS-selectievenster verschijnt en drukt u op de F8-toets. Selecteer "Windows Veilige modus".

Stap 6

Ga naar het menu Start en open de map Alle programma's. Selecteer de submap "Accessoires" en open het item "Systeemhulpprogramma's". Klik op het pictogram "Systeemherstel". Selecteer de optie "De computer herstellen naar een vorige staat".

Stap 7

Ga naar de lijst met actieve checkpoints. Kies degene die later is gemaakt dan de andere. Zorg ervoor dat het herstelproces geen invloed heeft op belangrijke programma's. Alle gebruikersbestanden blijven behouden tijdens het herstel.

Stap 8

Klik op de knop Volgende en wacht tot de computer opnieuw is opgestart. Controleer de veiligheid van belangrijke bestanden.

Aanbevolen: