Wat Is Framework?

Inhoudsopgave:

Wat Is Framework?
Wat Is Framework?

Video: Wat Is Framework?

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: Wat zijn frameworks?! 2023, Februari
Anonim

Frameworks zijn platforms voor verschillende programma's en functies op Windows- en Linux-systemen. Ze zijn ontworpen om scripts gemakkelijker uit te voeren. Het belangrijkste dat u over hen moet weten, is dat ze bepaalde programma's op uw computer toestaan.

Programmeren
Programmeren

Kaderfuncties

Het framework bestaat uit een virtuele machine en veel verschillende geïntegreerde componenten. Het bevat ook klassenbibliotheken die worden gebruikt om functies in machinecode te beschrijven.

Het raamwerk doet verschillende dingen:

- vergemakkelijkt het werken met complexe technologieën;

- verbindt discrete objecten of componenten tot iets nuttigers;

- Dwingt het commando om de code op een zodanige manier te implementeren dat het sequentiële codering vergemakkelijkt;

- stelt u in staat minder fouten te maken en flexibelere toepassingen te creëren;

- maakt het gemakkelijk om de programmacode te controleren en te debuggen omdat deze gestructureerd is.

Het framework biedt een uitstekende database die u kunt gebruiken in uw Windows- en Linux-programma's. Het creëert een "werkomgeving" waarin programma's kunnen worden uitgevoerd en functioneren buiten de bestaande beperkingen. Het biedt ook gebruikersinterface en gegevensbeheer.

Kaderarchitectuur

Een architectuur is een stijl van programmeercode die specifieke structurele elementen bevat. Dit wordt geïmplementeerd om een ​​specifieke methodologie te bieden voor implementatie in het programma. De klassedocumenten die in het Microsoft Foundation Classes (MFC)-pakket worden geleverd, zijn de bouwstenen van de architectuur. In wezen implementeert de architectuur de relaties tussen objecten. Deze relaties omvatten erfelijkheid, inkapseling, enz.

De raamwerkarchitectuur heeft kenmerken die u veilig kunt negeren of vervangen als u ze niet nodig hebt. Deze organisatie is erg handig omdat het de mogelijkheid creëert om herbruikbare frameworks te gebruiken die een aantal geavanceerde functionaliteit bieden. Maar zodra u ze gaat gebruiken, kunnen er in latere ontwikkelingsstadia ernstige refactoringproblemen ontstaan.

Ontwerp patronen

De patronen van het gebruik van een bepaalde architectuur zijn ook een methodologie. Het gebruik ervan biedt een speciale manier van interactie. Als u echter gedragingen gebruikt, zal de hele toepassing zich aan deze exacte implementatie houden. Basisontwerppatronen zijn vrij primitief en heel gemakkelijk te onthouden. Ze hoeven niet complex te zijn en gebaseerd op het feit dat componenten en objecten met elkaar interageren.

Populair per onderwerp