Hoe De Ingebouwde Webcam Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe De Ingebouwde Webcam Op Een Laptop Aan Te Sluiten
Hoe De Ingebouwde Webcam Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Ingebouwde Webcam Op Een Laptop Aan Te Sluiten

Video: Hoe De Ingebouwde Webcam Op Een Laptop Aan Te Sluiten
Video: How to install webcam, UVC camera to windows 10, 8, 2024, April
Anonim

Het aansluiten van een ingebouwde webcam op een laptop is net zo eenvoudig als het aansluiten van een gewone webcam op een gewone desktopcomputer. Dus sluiten we de webcam aan op de laptop.

De ingebouwde webcam op een laptop aansluiten
De ingebouwde webcam op een laptop aansluiten

instructies:

Stap 1

Haal de installatieschijf eruit die bij de laptop is geleverd, installeer de driver voor de webcam vanaf deze schijf. In sommige gevallen kan het afzonderlijk worden geïnstalleerd, en in sommige gevallen - in het algemene pakket met benodigde stuurprogramma's voor het bijbehorende laptopmodel. Als u niet over zo'n schijf beschikt, zoekt en downloadt u het stuurprogramma op internet. Om dit te doen, voert u het adres van een willekeurige zoekmachine in de adresbalk van de browser in en voert u in het invoerveld een verzoek in met de zin: download het stuurprogramma (en geef het volledige model van uw laptop aan).

Stap 2

Open het menu "Start" en klik op "Configuratiescherm" - het venster Configuratiescherm wordt geopend. Schakel de manier om de tools weer te geven naar de klassieke weergave, zoek de regel "Apparatuur installeren" in de lijst en dubbelklik erop met de linkermuisknop.

Stap 3

Hier is de Welkom bij de wizard Nieuwe hardware toevoegen, klik op "Volgende" onderaan dit venster. Het systeem zoekt naar nieuwe apparatuur die op uw laptop is aangesloten en vraagt u ook of het apparaat momenteel is aangesloten op de computer of niet. Antwoord "Ja, het apparaat is al verbonden" en klik vervolgens op "Volgende".

Stap 4

U ziet dus een lijst met apparaten (stuurprogramma's en controllers) die beschikbaar zijn op uw laptop. Scroll door deze lijst naar het einde, de laatste regel is: "Een nieuw apparaat toevoegen". Selecteer dit item en klik op "Volgende".

Stap 5

De wizard zal u vragen of u het stuurprogramma automatisch of handmatig wilt installeren. Aangezien u niet over de originele schijf van het stuurprogramma beschikt en het stuurprogramma zelf zich in een van de mappen op de lokale schijf bevindt, selecteert u handmatige installatie.

Stap 6

Selecteer in de lijst die verschijnt "Besturing voor geluid, video en games" en klik vervolgens op "Volgende". Selecteer nu aan de linkerkant van het venster het item "Standaardsysteemapparaten" en vervolgens aan de rechterkant - "Videorecorders (zonder PnP)" en klik op "Schijf hebben …". Klik in het volgende dialoogvenster op "Bladeren" en wijs het systeem naar de locatie van het stuurprogramma. Klik vervolgens op "OK" en op "Volgende". Nadat het systeem de installatie van het stuurprogramma heeft voltooid, sluit u het wizardvenster door op "Voltooien" te klikken.

Aanbevolen: