Antivirus Verwijderen Zonder Wachtwoord

Inhoudsopgave:

Antivirus Verwijderen Zonder Wachtwoord
Antivirus Verwijderen Zonder Wachtwoord

Video: Antivirus Verwijderen Zonder Wachtwoord

Video: Antivirus Verwijderen Zonder Wachtwoord
Video: Hoe Avast Gebruikers Het Antivirus Programma Kunnen Verwijderen Zonder Wachtwoord? 2024, Mei
Anonim

Als je ooit een antivirus van Symantec bent tegengekomen en ermee hebt gewerkt, weet je dat dit product een schadelijke antivirus is. Wanneer u een poging doet om deze applicatie te verwijderen, moet u het wachtwoord invoeren dat tijdens de registratie is opgegeven. Laten we eens kijken naar deze situatie, u komt bij de persoon die u heeft gevraagd dit product te verwijderen of u bent ingehuurd als systeembeheerder en hier is zo'n probleem. Het blijkt dat Kaspersky Anti-Virus je zal helpen om gescheurde haren van je hoofd te verwijderen.

Antivirus verwijderen zonder wachtwoord
Antivirus verwijderen zonder wachtwoord

Noodzakelijk

Kaspersky Internet Security-software, Regedit-registereditor

instructies:

Stap 1

Met behulp van het antiviruscomplex, dat kan worden gedownload van de officiële website kaspersky.ru, kan onze antivirus eenvoudig worden verwijderd. U hoeft alleen maar de installatie van Kaspersky Internet Security te starten, bij de eerste scan van opstartobjecten en RAM wordt een lijst met "Ongewenste software" weergegeven Onze oude antivirus staat op deze lijst. Het product van Kaspersky Lab verwijdert onnodige antivirusprogramma's, zelfs zonder om een wachtwoord te vragen. Vervolgens kunt u de antivirus verwijderen als u een antivirus van derden wilt installeren.

Stap 2

Een ingewikkelder recept voor het verwijderen van een antivirusprogramma is het bewerken van registersleutels. Gebruik een standaard register-editor. Om het uit te voeren, klikt u op het menu Start en vervolgens op Uitvoeren, typt u Regedit en klikt u op OK.

Stap 3

Ga in het geopende venster naar het volgende pad HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREINTELLANDeskVirusProtect6CurrentVersionAdministrator OnlySecurity. Dubbelklik op de useVPuninstallpassword-sleutel, verander de waarde van 1 in 0. Klik op OK en sluit de register-editor. Probeer het antivirusprogramma opnieuw te verwijderen. Als het niet lukt, start u uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: