Een Groep Toevoegen Aan Odnoklassniki

Inhoudsopgave:

Een Groep Toevoegen Aan Odnoklassniki
Een Groep Toevoegen Aan Odnoklassniki

Video: Een Groep Toevoegen Aan Odnoklassniki

Video: Een Groep Toevoegen Aan Odnoklassniki
Video: Как получить ссылку на профиль в одноклассниках . Профиль в Одноклассниках 2024, Mei
Anonim

Op Odnoklassniki maken gebruikers verschillende interessegroepen aan. Dit zijn thematische gemeenschappen en vertegenwoordigingen van bedrijven en kleine winkels. Als je nog steeds niet weet hoe je een groep aan Odnoklassniki moet toevoegen, verlies je veel, want in groepen kun je nieuwe interessante recepten leren, handwerk leren, lachen om anekdotes, een nieuwe jurk kopen en nog veel meer.

Een groep toevoegen aan Odnoklassniki
Een groep toevoegen aan Odnoklassniki

instructies:

Stap 1

Om een groep op interesses te vinden en lid te worden van het sociale netwerk van Odnoklassniki, klikt u na het betreden van de site op het tabblad "Groepen" onder uw avatar.

Stap 2

Typ de naam waarin u geïnteresseerd bent in het zoekvak en klik op de knop "Zoeken". U kunt de meest interessante groepen selecteren uit de lijst die wordt gegeven door de zoekmachine van de site, en door het tabblad "Deelnemen" te selecteren onder de foto in de open community, wordt u lid van hen.

Stap 3

Als u groepen aan Odnoklassniki wilt toevoegen, kunt u ook de lijst met communities bekijken waarvan uw vrienden lid zijn. Je hebt vast veel gemeen, en je kunt uit deze lijsten iets voor jezelf kiezen.

Stap 4

Groepen in Odnoklassniki zijn open en gesloten. Als je lid wilt worden van de open community, is het voldoende om op de knop "Deelnemen" te klikken. In gesloten groepen moet je voor deelname een aanvraag indienen, die de moderator zal overwegen en beslissen of je lid kunt worden van deze community.

Stap 5

De groepsbeheerder beslist zelfstandig over uw aanvraag. Hij kan het weigeren zonder opgaaf van reden. Het beheer van het sociale netwerk "Odnoklassniki" is niet verantwoordelijk voor de beslissing van de communitybeheerder.

Stap 6

Je kunt ook een groep toevoegen op uitnodiging van je vriend. Nadat u een dergelijke uitnodiging heeft ontvangen, kunt u uw toestemming bevestigen om deel te nemen aan de community en een volwaardig lid te worden.

Stap 7

Nu weet je hoe je een groep aan Odnoklassniki kunt toevoegen. Je kunt je vrienden uitnodigen voor de meest interessante communities. Dit kan worden gedaan als u naar de pagina van de persoon gaat en onder zijn foto op het opschrift "Uitnodigen voor de groep" klikt en vervolgens een interessante community selecteert uit de lijst die wordt geopend.

Aanbevolen: