Hoe De Downloadlocatie Te Wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe De Downloadlocatie Te Wijzigen
Hoe De Downloadlocatie Te Wijzigen

Video: Hoe De Downloadlocatie Te Wijzigen

Video: Hoe De Downloadlocatie Te Wijzigen
Video: download locatie van edge browser wijzigen 2024, Mei
Anonim

Alle moderne browsers zijn uitgerust met zo'n handige functie als een downloadmanager. Maar soms kun je in de war raken, waar heeft de browser het recent gedownloade bestand opgeslagen?

Hoe de downloadlocatie te wijzigen
Hoe de downloadlocatie te wijzigen

Noodzakelijk

browser

instructies:

Stap 1

Start de Google Chrome-browser om de download-opslagmap voor deze browser te wijzigen. Geef een willekeurige map op uw computer op waar alle bestanden die u downloadt moeten worden opgeslagen, of kies ervoor om de map bij elke download op te geven, dan zal het programma u elke keer vragen in welke map het bestand moet worden opgeslagen.

Stap 2

Klik op de moersleutelknop op de Google Chrome-werkbalk om de standaard downloadlocatie te wijzigen. Selecteer het menu-item "Opties", selecteer het tabblad "Geavanceerd", ga naar het gedeelte "Downloads" om de standaard downloadmap te wijzigen, klik op de knop "Wijzigen" en selecteer vervolgens de gewenste map. Als u voor elke download een aparte map wilt selecteren, schakelt u het selectievakje naast 'Vraag een locatie aan om elk bestand op te slaan' in.

Stap 3

Zoek de gedownloade bestanden met behulp van de Google Chrome-browser, als u de standaard downloadlocatie niet hebt gewijzigd: Windows XP: / Documenten en instellingen / Gebruikersnaam / Mijn documenten / Downloads; Windows Vista OS: / Gebruikers / "Gebruikersnaam" / Downloads; Mac OS: / Gebruikers / Downloads; Linux: home / "Gebruikersnaam" / Downloads.

Stap 4

Open uw Opera-browser om de downloadmap te wijzigen. Ga naar "Extra" - "Algemene instellingen" - selecteer het tabblad "Geavanceerd", selecteer in dit tabblad het item "Downloads". Geef onderaan het venster het pad op naar de map waar de bestanden zullen worden gedownload, klik hiervoor op de knop "Bladeren", selecteer de map en klik op "OK".

Stap 5

Start de Mozilla Firefox-browser om de standaard downloadlocatie te wijzigen. Ga naar het menu "Extra" - "Opties" - "Algemeen". Selecteer in de instellingengroep "Downloads" het selectievakje in het item "Pad voor het opslaan van bestanden", klik op de knop "Bladeren" en geef de map op waarin u de downloads wilt opslaan.

Aanbevolen: