Ondertitels Van Windows Media Player Aansluiten

Inhoudsopgave:

Ondertitels Van Windows Media Player Aansluiten
Ondertitels Van Windows Media Player Aansluiten

Video: Ondertitels Van Windows Media Player Aansluiten

Video: Ondertitels Van Windows Media Player Aansluiten
Video: How to Play Subtitles in Windows Media Player 2024, Mei
Anonim

Waarom heb je ondertiteling nodig? Als u een buitenlandse film wilt zien waarvoor nog geen vertaling is verschenen, of het vertalen vanuit deze taal wilt oefenen. Het is ook handig als je de stemmen van de acteurs wilt horen.

Ondertitels van Windows Media Player aansluiten
Ondertitels van Windows Media Player aansluiten

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - toegang tot internet;
  • - Windows Media Speler.

instructies:

Stap 1

Installeer de codecs om de film met ondertitels af te spelen. Installeer het K-lite codec-pakket. Vervolgens moet je de ondertitels zelf downloaden. Dit kan op fanssubs.ru, subs.com.ru. Pak vervolgens de ondertitels uit het archief uit (het Winrar-programma verwerkt *.rar- en *.zip-archieven), plaats ze in de map waar de film zich bevindt.

Stap 2

Download en installeer een speciale plug-in die is ontworpen om ondertitels te verbinden met videospelers. Je kunt het beste een plug-in installeren die verschillende spelers en verschillende ondertitelformaten ondersteunt. Installeer bijvoorbeeld DivXG400. Het heeft ondersteuning voor bijna alle bekende ondertitelformaten, maar er zijn problemen met het weergeven van het Cyrillische alfabet.

Stap 3

Download de DivXG400-plug-in om ondertitels in Media Player in te schakelen. Volg hiervoor de link https://www.free-codecs.com/download/DivXG400.htm, klik op de naam van de plug-in, selecteer de opslaglocatie en wacht op de download. Voer daarna het installatiebestand uit en installeer de plug-in op uw computer. Kopieer het ondertitelbestand naar de map waar het videobestand zich bevindt. Hernoem het ondertitelbestand: het moet dezelfde naam hebben als het videobestand. Open de film in Windows Media Player

Stap 4

Verbind ondertitels in Media Player met behulp van de VobSub-plug-in. Het ondersteunt ondertitels in de volgende formaten: *.ssa, *.smi, *.srt, *.sub. Om deze ondertitels te bekijken, download de plug-in via de link https://sourceforge.net/project/showfiles.php?group_id=82303&package_id=84359 en installeer het op uw computer

Stap 5

Verbind de plug-in met het Media Player-programma om Cyrillische ondersteuning te installeren, selecteer de Unicode-versie. Verplaats vervolgens het ondertitelbestand naar de filmmap. Hernoem het ondertitelbestand: het moet dezelfde naam hebben als het videobestand (bijvoorbeeld movie.srt, movie.avi). Open de film met Windows Media Player.

Aanbevolen: