Hoe Het Beheerderswachtwoord Te "slopen"?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Beheerderswachtwoord Te "slopen"?
Hoe Het Beheerderswachtwoord Te "slopen"?

Video: Hoe Het Beheerderswachtwoord Te "slopen"?

Video: Hoe Het Beheerderswachtwoord Te
Video: Keukenrenovatie: slopen en voorbereiding | Klustips | GAMMA België 2024, Mei
Anonim

Veel mensen worden vaak geconfronteerd met het probleem wanneer om de een of andere reden een wachtwoord op de computer wordt ingesteld om toegang te krijgen tot het Windows XP-besturingssysteem. De redenen zijn verschillend, misschien zijn er geheime documenten of andere belangrijke bestanden opgeslagen. Dit probleem wordt echter vrij snel opgelost.

Hoe
Hoe

Noodzakelijk

pc

instructies:

Stap 1

Op een moment dat u dringend de computer moet aanzetten en de eigenaar niet in de buurt is, kunt u proberen de pc zelf aan te zetten door de gebruikelijke combinatie van cijfers 12345 of 54321 te typen. Als dit niet werkt, probeer dan wachtwoorden in te voeren die kan worden geassocieerd met de eigenaar.

Optie 1

Zodra je op de aan/uit-knop hebt gedrukt en Windows is opgestart, verschijnt er een blauw venster op het beeldscherm waarin wordt gevraagd om het wachtwoord voor het account om in te loggen.

Stap 2

We drukken twee keer op de toetsencombinatie Ctrl + Alt + Del (Taakbeheer), daarna zou een venster moeten verschijnen met de login van de beheerder. Er is ook een veld voor het invoeren van een wachtwoord, maar we laten dit leeg en drukken op de OK-knop en gaan als beheerder naar Windows.

Stap 3

We gaan naar het configuratiescherm en klikken op het tabblad "gebruikersaccounts". We zijn op zoek naar een account met een wachtwoord en verwijderen het account zelf.

Stap 4

We herstarten de computer en er is geen wachtwoord meer.

Stap 5

Optie 2.

Volledig uitschakelen, namelijk de stroomkabel van de computer uit het netwerk trekken. Verwijder de zijkap van de systeemeenheid.

Stap 6

Het moederbord moet een ronde, kleine batterij hebben, klein van formaat. We vinden het, verwijderen het en houden het enkele minuten vast en plaatsen het dan weer terug. Wij zetten de computer aan. Het wachtwoord zou moeten verdwijnen.

Zo verwijder je eenvoudig het wachtwoord van het account.

Aanbevolen: