Hoe Een Virus Te Verwijderen Zonder Antivirus

Inhoudsopgave:

Hoe Een Virus Te Verwijderen Zonder Antivirus
Hoe Een Virus Te Verwijderen Zonder Antivirus

Video: Hoe Een Virus Te Verwijderen Zonder Antivirus

Video: Hoe Een Virus Te Verwijderen Zonder Antivirus
Video: How To Remove a Virus From ANY iPhone! 2024, April
Anonim

Virussen en malware blokkeren de goede werking van uw pc. Om uw pc veilig te houden, moet u een antivirusprogramma gebruiken. Maar als u geen antivirus heeft, kunt u zonder.

Hoe een virus te verwijderen zonder antivirus
Hoe een virus te verwijderen zonder antivirus

instructies:

Stap 1

Als het Winlock-virusprogramma in het besturingssysteem van uw pc is terechtgekomen, kunt u ermee omgaan zonder de hulp van antivirussoftware. Gebruik de functie Systeemherstel op uw computer. Als het startmenu beschikbaar is, open dan "Start" - "Alle programma's" - "Accessoires" en selecteer "Systeemherstel". Specificeer het "rollback" punt (deze markering wordt automatisch ingesteld met een bepaalde periode, maar u kunt deze zelf instellen) en klik op "Volgende". Het proces van "terugdraaien" van het systeem voor de opgegeven tijdsperiode zal beginnen.

Na deze handeling wordt het virus van uw computer verwijderd.

Stap 2

Als het virus het bureaublad van de pc heeft geblokkeerd, kunt u "Systeemherstel" starten via de opdrachtregel. Druk op de sneltoetsen Ctrl + Alt + Delete om Taakbeheer te openen. Klik in het dialoogvenster dat verschijnt op de link "Bestand" - "Nieuwe taak (Uitvoeren …)". Voer het commando "cmd.exe" in. Er verschijnt een opdrachtpromptvenster. Nu moet je het volgende invoeren:% systemroot% system32

estore

strui.exy en druk op "Enter". Automatisch systeemherstel wordt gestart.

Stap 3

Als u toegang heeft tot internet, kunt u het programma LiveCD gebruiken. Download dit programma van een niet-geïnfecteerde computer (https://download.geo.drweb.com/pub/drweb/livecd/drweb-livecd-600.iso) en installeer op een lege schijf. Plaats deze schijf in het station van de geïnfecteerde pc en start het Windows-besturingssysteem opnieuw. Het scant automatisch op virussen en malware en verwijdert ze van uw pc.

Aanbevolen: