Hoe Het Ip Van De Speler Te Achterhalen In De CS

Inhoudsopgave:

Hoe Het Ip Van De Speler Te Achterhalen In De CS
Hoe Het Ip Van De Speler Te Achterhalen In De CS

Video: Hoe Het Ip Van De Speler Te Achterhalen In De CS

Video: Hoe Het Ip Van De Speler Te Achterhalen In De CS
Video: How to Remotely Shutdown any Computer with CMD New 2018 2024, Mei
Anonim

Het ip-adres van een Counter-Strike-speler vinden is best lastig, tenzij je de serverbeheerder bent. Om dit te doen, hebt u speciale add-ons nodig die afzonderlijk van internet kunnen worden gedownload, waarvan de meeste niet werken.

Hoe het ip van de speler te achterhalen in de CS
Hoe het ip van de speler te achterhalen in de CS

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Als je een gelicentieerde versie van de game hebt geïnstalleerd, gebruik dan de officiële plug-in-zoekservice voor Counter-Strike. Ze zijn onderling verdeeld in toegestaan en verboden, het hulpprogramma dat u nodig heeft, bevindt zich in de laatste categorie. Als u het bestand dat u zoekt niet kunt vinden via de officiële zoekservice voor add-ons, gebruik dan een gewone zoekmachine.

Stap 2

Controleer echter na het downloaden van het bestand het op virussen. De meeste patches voor het bekijken van het IP-adres werken niet, dus verwacht niet te veel van deze methode. Voer het gedownloade bestand uit en volg de menu-instructies om de IP-adressen van bepaalde spelers op de server te achterhalen.

Stap 3

Gebruik de lancering van de Counter-Strike gameconsole om de IP-adressen van de spelers op de server te achterhalen. Voer de stem cheat code in de regel in, daarna zou je informatie over alle online gebruikers op je scherm moeten zien. Als deze code niet helpt, gebruik dan de rcon-statusinvoer. Dit commando is een van de belangrijkste, wanneer je het invoert, wordt volledige informatie over alle Counter-Strike-spelers weergegeven, maar het werkt niet op alle versies.

Stap 4

Download plug-ins amx_who of amx_ip, waarmee u de adressen van de spelers kunt achterhalen in het geval dat u de beheerder van het team bent. Probeer ook te zoeken naar amx_showip, dit commando kan je ook helpen het ip-adres van de spelers te zien.

Stap 5

Houd er rekening mee dat het resultaat sterk afhangt van de versie van de software, de server waarop u speelt en de netwerkinstellingen van de spelers, velen van hen kunnen eenvoudig hun adres verbergen met behulp van verschillende coderingsprogramma's. Downloadbare patches en plug-ins werken om dezelfde redenen mogelijk ook niet. Zoek ook uit of ze overeenkomen met jouw versie van Counter-Strike.

Aanbevolen: