Inloggen Zonder Wachtwoord

Inhoudsopgave:

Inloggen Zonder Wachtwoord
Inloggen Zonder Wachtwoord

Video: Inloggen Zonder Wachtwoord

Video: Inloggen Zonder Wachtwoord
Video: Windows 10 - inloggen zonder wachtwoord 2024, Mei
Anonim

Het Windows-wachtwoord is door de ontwikkelaars gemaakt voor de veiligheid en beveiliging van vertrouwelijke informatie. Als u uw Windows-wachtwoord bent vergeten of het wachtwoord niet kunt gebruiken omdat het is verlopen, kunt u pas inloggen nadat u het wachtwoord hebt verwijderd.

Inloggen zonder wachtwoord
Inloggen zonder wachtwoord

Noodzakelijk

  • Computer;
  • Windows-besturingssysteem

instructies:

Stap 1

Log in op het systeem als beheerder en verwijder het wachtwoord. Om dit te doen, start u uw computer opnieuw op en typt u tweemaal de toetsencombinatie CTRL + ALT + DELETE. Voer de naam in van een gebruiker met beheerdersrechten. Misschien moet u in plaats van een naam in het veld "Gebruikersnaam" het woord "Beheerder" invoeren, het veld "Wachtwoord" leeg laten en op "OK" klikken.

Stap 2

Klik met de linkermuisknop op de knop "Start" in de statusbalk. Selecteer Uitvoeren. Typ in het venster dat verschijnt de opdracht control userpasswords2 en klik op "OK". Ga naar het tabblad "Gebruikers", klik op de naam van het account waarvan u het wachtwoord wilt verwijderen en klik vervolgens in het veld "Wachtwoord wijzigen". In het dialoogvenster "Wachtwoord wijzigen" dat verschijnt, voert u het nieuwe wachtwoord in het veld "Nieuw wachtwoord" in, herhaalt u het wachtwoord in het veld "Bevestigen" en klikt u vervolgens op de knop "OK". Start uw computer opnieuw op en log in met het nieuwe wachtwoord. Schrijf het wachtwoord op papier en bewaar het op een voor vreemden ontoegankelijke plaats.

Stap 3

Met behulp van een diskette (diskette) om het wachtwoord te verwijderen, kunt u ook inloggen zonder wachtwoord. Om dit te doen, start u de computer opnieuw op, voert u in het veld "Gebruikersnaam" de naam in van de gebruiker wiens wachtwoord is vergeten en klikt u op "OK". In het bericht "Wachtwoord vergeten?" voer uw wachtwoord in en klik op Wachtwoordherstelschijf gebruiken. Hiermee wordt de wizard Wachtwoord verwijderen gestart.

Stap 4

Klik in het venster "Wachtwoord verwijderen Wizard" op "Volgende", plaats de schijf (diskette) om het wachtwoord te verwijderen en klik nogmaals op "Volgende". Voer in het veld "Voer nieuw wachtwoord in" dat verschijnt het nieuwe wachtwoord in en schrijf in de regel hieronder het nieuwe wachtwoord nogmaals ter bevestiging. Voer vervolgens in het veld "Voer een hint in voor het nieuwe wachtwoord in" de hint in en klik op "Volgende". Klik in het nieuwe venster op "Voltooien" en log in op Windows.

Stap 5

Als uw acties niet succesvol zijn, installeert u het Windows-besturingssysteem opnieuw. Om het besturingssysteem opnieuw te installeren, is het beter om contact op te nemen met een specialist.

Aanbevolen: