Hoe Windows-gebruikers Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Windows-gebruikers Te Herstellen
Hoe Windows-gebruikers Te Herstellen

Video: Hoe Windows-gebruikers Te Herstellen

Video: Hoe Windows-gebruikers Te Herstellen
Video: Hoe Windows 10 loginwachtwoord en vergrendelscherm uit te schakelen 2024, Mei
Anonim

Schade aan het gebruikersprofiel kan leiden tot het verlies van alle instellingen en gegevens. Een dergelijk profiel kan worden hersteld met behulp van standaard Windows OS-tools en vereist geen extra programma's.

Hoe Windows-gebruikers te herstellen
Hoe Windows-gebruikers te herstellen

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u bent aangemeld met een lokaal beheerdersaccount. Roep daarna het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Alle programma's". Vouw de koppeling Accessoires uit en start de Windows Verkenner-toepassing. Volg het pad

stationsnaam: / Documenten en instellingen

en zoek de map met de naam van het gewenste account. Bewaar de gevonden gebruikersprofielbestanden op een veilige plaats.

Stap 2

Ga terug naar het item "Alle programma's" en open opnieuw de link "Standaard". Vouw Systeemwerkset uit en voer het hulpprogramma Wizard Systeemherstel uit. Sla het eerste wizardvenster over door op Volgende te klikken en geef het gewenste herstelpunt op in het nieuwe dialoogvenster. Bevestig uw keuze door op de knop Volgende te klikken en wacht tot het proces is voltooid. Start uw computer opnieuw op en probeer in te loggen met uw oorspronkelijke account.

Stap 3

Als het gewenste gebruikersprofiel niet is hersteld, annuleert u het laatste systeemherstel en klikt u op de koppeling Configuratiescherm in het hoofdmenu. Selecteer de link "Gebruikersaccounts" en gebruik de opdracht "Nieuw account maken". Typ de gewenste naam van de aan te maken gebruiker in het overeenkomstige veld van het dialoogvenster dat wordt geopend en sla de wijziging op door op de knop "Volgende" te klikken. Pas het selectievakje in de regel "Beheerder" van het gedeelte "Accounttype" in het volgende dialoogvenster toe en bevestig de geselecteerde actie door op de knop "Account maken" te klikken.

Stap 4

Keer terug naar het hoofdmenu Start en ga naar Afsluiten. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Sessie beëindigen" te klikken en log opnieuw in met het aangemaakte account. Log daarna weer uit bij de huidige sessie en log in met een lokaal beheerdersaccount.

Stap 5

Roep het contextmenu van het item "Deze computer" op door met de rechtermuisknop te klikken en het item "Eigenschappen" te selecteren. Selecteer het tabblad "Geavanceerd" in het dialoogvenster dat wordt geopend en gebruik de knop "Opties" in de groep "Gebruikersprofielen". Markeer het oorspronkelijke account en klik op de knop Kopiëren naar map. Specificeer het pad naar het aangemaakte nieuwe account in het nieuwe dialoogvenster door op de knop "Bladeren" te klikken en bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie door op de knop "Ja" in het systeemverzoekvenster te klikken. Log uit en log in met een nieuw account. De instellingen van het beschadigde gebruikersprofiel worden hersteld.

Aanbevolen: