Windows Opstarten Zonder Wachtwoord

Inhoudsopgave:

Windows Opstarten Zonder Wachtwoord
Windows Opstarten Zonder Wachtwoord

Video: Windows Opstarten Zonder Wachtwoord

Video: Windows Opstarten Zonder Wachtwoord
Video: Windows 10 - inloggen zonder wachtwoord 2024, Mei
Anonim

Veel gebruikers willen zeker het wachtwoordinvoervenster verwijderen bij het laden van het besturingssysteem. Bovendien, als er maar één gebruiker op uw computer is, is het venster voor het selecteren van een gebruiker en het invoeren van een wachtwoord helemaal niet nodig. Elke keer dat u uw pc opstart, moet u immers op uw accountpictogram klikken.

Windows opstarten zonder wachtwoord
Windows opstarten zonder wachtwoord

instructies:

Stap 1

Klik op Begin. Selecteer "Alle programma's" en vervolgens - "Standaardprogramma's". Zoek en voer de opdrachtregel uit in standaardprogramma's. Voer in het venster dat verschijnt het commando Control userpasswords2 in en klik op OK. In het venster dat verschijnt, klikt u met de linkermuisknop op de naam van uw account. Hierdoor zal het opvallen.

Stap 2

Schakel vervolgens het selectievakje naast de regel "Gebruikersnaam en wachtwoord vereist" uit. In het volgende venster moet u uw accountwachtwoord invoeren, evenals de bevestiging ervan. Als u geen wachtwoord voor het account heeft ingesteld, hoeft u niets in te voeren. Klik OK. Klik in het volgende venster op "Toepassen". Nu hoeft u niet elke keer dat u het besturingssysteem opstart uw wachtwoord en gebruikersnaam in te voeren.

Stap 3

Een andere manier om wachtwoordinvoer uit te schakelen is als volgt. Typ regedit bij de opdrachtprompt. Het venster Register-editor verschijnt. Aan de rechterkant van het venster vindt u een lijst met de belangrijkste registersleutels. Zoek het gedeelte HKEY_LOCAL_MACHINE. Er staat een pijl naast. Klik met de linkermuisknop op deze pijl. Open in de lijst die verschijnt de subsectie SOFTARE. Ga naar Microsoft / WindowsNT / CurrentVersion / Winlogon. Selecteer de laatste Winlogon-sectie met de linkermuisknop.

Stap 4

Daarna verschijnt een lijst met registervertakkingen in het rechtervenster van de register-editor. Zoek een vertakking met de naam DefaultUserName. Dubbelklik erop met de linkermuisknop. Voer in de regel die daarna verschijnt de naam van uw account in en klik op OK.

Stap 5

Zoek vervolgens de registertak DefaultPassword en dubbelklik er ook op met de linkermuisknop. Voer in de waarde van de regel die verschijnt uw wachtwoord in en klik op OK. Open vervolgens de registertak AutoAdminLogon en voer "1" in het waardeveld van deze regel in. Sluit alle vensters. Het besturingssysteem start nu automatisch op zonder dat u een gebruikersnaam en wachtwoord hoeft in te voeren.

Aanbevolen: