Hoe Mail Agent Te Updaten

Inhoudsopgave:

Hoe Mail Agent Te Updaten
Hoe Mail Agent Te Updaten

Video: Hoe Mail Agent Te Updaten

Video: Hoe Mail Agent Te Updaten
Video: How to Fix Mail App Not Working After macOS Update 2024, Mei
Anonim

Mail Agent is een eenvoudig en handig programma voor communicatie. Het voordeel is dat u hiermee niet alleen kunt corresponderen, maar ook kunt sms'en en telefoneren. Een van de innovaties van de Agent zijn videogesprekken. Maar deze functie is beschikbaar in de nieuwste versies van het programma.

Hoe Mail Agent te updaten
Hoe Mail Agent te updaten

Noodzakelijk

  • - "Mile-agent" geïnstalleerd;
  • -toegang tot internet.

instructies:

Stap 1

Regelmatig bijgewerkte versies van Mail. Ru Agent, met voortdurend toegevoegde en verbeterde functies, maken de communicatie van de programmagebruikers interessant en emotioneel. Blijf op de hoogte van de nieuwste versies en probeer ze waar mogelijk bij te werken. Bovendien informeert de "Agent" onmiddellijk over het verschijnen van nieuwe versies van het programma en biedt aan om de automatische update uit te voeren. Als u om de een of andere reden het huidige messenger-model niet kunt installeren, hoeft u zich geen zorgen te maken: het is nooit te laat om dit te doen.

Stap 2

Om het "model" van uw instant messenger te weten te komen, opent u de "Mail Agent" en zoekt u de "Menu"-knop in het hoofdvenster van het programma op het onderstaande paneel. Klik erop en selecteer in de lijst met functies het gedeelte "Over". Daarna opent een nieuw venster op het scherm, waarin alle informatie over de "Agent" die u gebruikt, wordt weergegeven. De meest recente versie tot nu toe is 5.10. Het kan, evenals alle volgende, worden gedownload op de officiële website op https://agent.mail.ru/ of

Stap 3

Op deze pagina kunt u een programma naar uw smaak en voor uw apparaat kiezen. Het maakt niet uit wat je gebruikt voor communicatie: telefoon of computer. De site heeft een versie voor elke gelegenheid. Selecteer het gewenste besturingssysteem en klik op de knop "Download", waarna het installatiebestand automatisch naar uw computer wordt gedownload.

Stap 4

Open na het einde van het proces de map waarin het programma is opgeslagen, zoek het bestand (het wordt afgebeeld als een "hondje"-symbool dat wordt gebruikt bij het schrijven van een e-mail) en voer het uit. Om dit te doen, dubbelklikt u op het pictogram of selecteert u het en gebruikt u de rechtermuisknop om de optie "Openen" te selecteren. Installeer vervolgens het programma volgens de aanwijzingen: selecteer een taal, controleer aanvullende parameters (maak het toegankelijk voor alle gebruikers, definieer Mail.ru als de hoofdpagina van de browser en als een zoekmachine, installeer Spoetnik, enz.).

Stap 5

U kunt deze items desgewenst leeg laten. Klik op "Volgende" en wacht tot het einde van het kopiëren van nieuwe bestanden naar uw computer (telefoon) en dienovereenkomstig de download van de huidige versie van de "Mile-agent". De oude versie wordt gesloten en bijgewerkt. Opgeslagen contacten en correspondentie blijven ongewijzigd. Wat betreft de functies van het programma, deze zullen worden bijgewerkt. Dit betekent dat de "Mile-agent" nog handiger wordt en daarmee de mogelijkheden van uw communicatie vergroot.

Aanbevolen: