Hoe Het Spel Minecraft Te Passeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Spel Minecraft Te Passeren
Hoe Het Spel Minecraft Te Passeren

Video: Hoe Het Spel Minecraft Te Passeren

Video: Hoe Het Spel Minecraft Te Passeren
Video: 19 Tips That Could Save Your Life in Minecraft 2024, Mei
Anonim

Het computerspel Minecraft, dat in 2011 verscheen, is ongelooflijk populair geworden, ondanks de primitieve graphics en een wereld die volledig uit kubusvormige blokken bestaat. Veel mensen vonden het makkelijk om verschillende constructies van kubussen te bouwen, maar iemand wil toch de aftiteling zien.

Hoe het spel minecraft te passeren
Hoe het spel minecraft te passeren

instructies:

Stap 1

In wezen is Minecraft een overlevings- en bouwspel. Spelers verzamelen middelen, waardoor ze toegang krijgen tot nieuwe kansen. Beginnend met een lemen hut, kun je uiteindelijk de hele wereld naar eigen wens transformeren: statige kastelen, mechanische gebouwen, automatische boerderijen en een spoorlijn. Dit alles brengt de speler echter slechts indirect dichter bij de passage van het spel.

Stap 2

Om de laatste credits te zien, wat betekent dat het spel volledig is voltooid, moet je de belangrijkste "baas" van Minecraft doden - de Dragon of the Ender. Dit is een vrij moeilijke taak die veel voorbereiding vereist. Allereerst moet je jezelf voorzien van de beste wapens en bepantsering - diamanten. Daarnaast heb je obsidiaanblokken nodig, die alleen kunnen worden opgegraven met een diamanten houweel - ze worden gebruikt om portalen naar de Nether te bouwen, waar je heen moet om wat ingrediënten te krijgen, zoals vuurstaven en helse groei, die nodig zijn om verschillende drankjes te maken. Je moet ongeveer 20 Fire Wands verzamelen.

Stap 3

Nadat je genoeg ingrediënten hebt verzameld, kun je terugkeren naar de normale wereld en doorgaan met de voorbereiding. Naast het produceren van krachtdrankjes, bescherming tegen vuur en andere, moet je zoveel mogelijk Enderwalkers vinden en doden, waaruit de Ender Pearls vallen. Voor uw doeleinden moet u minimaal 16 parels verzamelen.

Stap 4

De volgende stap is om het Oog van het Einde te maken - een item dat is ontworpen om te zoeken naar forten met portalen naar het Einde, waar de draak woont. Combineer de Ender Pearl met een eenheid Fire Powder die je hebt verkregen door de Fire Rod te vernietigen. Klik met de rechtermuisknop op het resulterende item en het Eye of the Ender zal naar het dichtstbijzijnde fort vliegen. Schrik niet als het onder de grond vliegt, want forten kunnen onder het grondniveau ontstaan.

Stap 5

Nadat je het fort hebt gevonden, vind je een portaal erin, een kamer met verschillende poelen met lava. Enderparels moeten in de blokken langs de randen van het portaal worden gestoken, voor een totaal van twaalf parels. Na het activeren van de portal kunt u deze betreden. Je personage zal naast het End Island op een klein voetstuk staan. Bouw een brug naar het eiland en beklim het.

Stap 6

Hier zie je verschillende pilaren met energieblokjes bovenaan, veel Wanderers, evenals een draak. Vernietig met een boog energieblokjes, waarna je de draak kunt aanvallen. Als de kubussen niet worden vernietigd, zullen ze de Enderdraak permanent genezen. Probeer geen aanval uit te lokken door de Endermen, die agressief worden als je ze te lang aankijkt. Nadat je de draak hebt gedood, is het spel afgelopen.

Aanbevolen: